930 x122 grota rece

imagine

SHOOTING FOTO CU RALUCA MÎNDRUŢĂ

Raluca Mîndruţă, tânăra debutantă în lumea modei pe care v-am prezentat-o în luna august a anului 2015 (http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/o-musceleanca-a-prezentat-creatiile-brandului-gianni-tolentino/) a fost recent protagonista unei noi şedinţe foto.

Citiți și: UN NOU LOOK ŞI ŞEDINŢĂ FOTO MAGICĂ

A început cu paşi timizi, dar siguri, sub îndrumarea Geaninei Petrescu, cea de la care a luat o bună perioadă cursuri de modelling, iar acum se poate mândri cu progresele sale:

,,Am avut ocazia să cunosc oameni noi, importanţi şi în acelaşi timp minunaţi. Mă mândresc cu faptul că sunt imaginea şcolii de modelling la care m-am înscris anul trecut şi îmi doresc să ajung cât mai departe în această meserie, poate chiar să o depăşesc pe cea de la care am luat lecţii.

Citiți și: MUSCELEANUL DAN NICULESCU, GALERIE FOTO CU VEDETE

Cea mai recentă şedinţă foto a mea a avut loc într-o vilă din oraşul Câmpulung. Am pozat în câteva rochii din cea mai nouă colecţie a designerului Andreea Iordache, ,,Reborn’’, machiajul mi-a fost realizat de Clara Maria Moroe Ferigeanu iar fotografiile de Virgil Bona. În principiu fotografiile au fost realizate pentru apariţia într-o importantă revistă de modă.’’, spune Raluca.

Amintim că acesta are 18 ani şi şi studiază la Liceul Teoretic ,,Dan Barbilian’’ din Câmpulung Muscel. (Foto: Arhivă personală Raluca Mîndruţă)

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90