930×122 CAPRA 5

alexandra bizon

FEMINITATE LA SUPERLATIV LA MALUL MĂRII (GALERIE FOTO)

Alexandra Bizon, câmpulungeanca pasionată de modelling cu care v-am făcut cunoștință la începutul acestei luni, îşi doreşte o carieră solidă în domeniu. Prin urmare, nu scapă nicio ocazie ca să progreseze.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

Ea a pozat și în vacanţa pe care a petrecut-o recent la malul mării, profitând de frumusețea peisajului. Fotografiile au fost făcute de Dan Niculescu.

,,M-am simţit minunat! Mi-a plăcut să pozez la mare pentru că a fost diferit, nu s-a comparat cu nicio şedinţă foto anterioară. Am făcut fotografii atât la apus, cât şi la răsărit.’’, spune Alexandra.

Citiți și: Ieftin la mare!

Tot despre Alexandra Bizon, aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/sedinta-foto-in-gradina-publica-din-campulung-galerie-foto/. (Foto: Arhivă personală Alexandra Bizon)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3