Donaris 930 x 122

litoral

Ieftin la mare!

Ieftin la mare! Un program mult așteptat se reia!

Citiți și: La Mamaia, ca-n Dubai. Cât costă o noapte, de 1 Mai, pe litoralul românesc

Din 28 august se va relua programul social „Litoralul pentru toţi” care asigură cazarea turiştilor în staţiunile de la Marea Neagră la tarife cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Potrivit datelor prezentate de asociaţiile patronale din turism, se estimează că la acest program vor participa peste 100 de hoteluri care vor pune la dispoziţe aproximativ 10.000 de locuri de cazare, iar sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Citiți și: Accident mortal pe litoral! Pieton spulberat de șofer beat!

Pentru o noapte de cazare fără mic dejun, tarifele încep de la 35 de lei de persoană la un hotel de trei stele, pentru o vacanţă de minimum cinci zile.

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei pe noapte de persoană, la un hotel de trei stele, pentru minimum două nopţi de cazare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3