SMART KIDS 930X122

make-up

ULUITOARE TRANSFORMĂRI! VEZI GALERIE FOTO!

,,La început am avut doar o trusă de farduri cu 12 culori și două pensule şi câteva prietene care m-au susținut şi care m-au lăsat să experimentez pe chipurile lor.’’, aşa a debutat povestea de succes a Ruxandrei Mache, în prezent deja foarte cunoscută ca un profesionist desăvârșit în machiaj.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Make-up artistul din orașul argeșean Topoloveni realizează acum adevărate opere de artă. Cu ajutorul culorilor şi al măiestriei sale dă viaţă şi expresivitate oricărui chip.

Dovadă stau și fotografiile pe care vi le prezentăm. Transformările sunt de-a dreptul senzaționale. Vă invităm să urmăriţi cum arată câteva dintre clientele Ruxandrei înainte şi după machiaj. Alte comentarii sunt de prisos. Fotografiile vorbesc de la sine. (Foto: Facebook Ruxandra Mache Cotirlet)

Citiți și: Pitești. Cursuri de machiaj marca Profesional New Consult

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90