930 x122 grota rece

epitesti

AZI, ȘEDINȚE GRATUITE DE MACHIAJ PENTRU CÂȘTIGĂTOARE

Cele trei câştigătoare ale şedinţelor de machiaj oferite de Ruxandra Mache în parteneriat cu ePiteşti s-au lăsat astăzi pe mâinile dibace ale make-up artistului. Fotografii profesioniști de la Studio F3 au surprins pas cu pas procesul de machiaj.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Din păcate, una dintre cele trei câştigătoare inițiale, Rose Sorana S, nu a mai putut ajunge. Pe ultima sută de metri am extras o nouă câştigătoare: Iulia Ciucă. Ea are 16 ani şi este elevă la Colegiul Tehnic ,,Costin D. Neniţescu’’ din Piteşti. Pasiunile sale sunt muzica şi dansul. Tot 16 ani are și cea de a doua câştigătoare, Alexandra Iustiniana Stanciuc. Alexandra este din Priboieni şi studiază la Liceul Tehnologic ,,Ion Mihalache’’ din Topoloveni. Are o mare pasiune pentru motociclete.

Ultima câştigătoare, dar nu cea din urmă, este Raluca Duruian. Studentă la Drept, are 22 de ani și lucrează într-un salon de coafură din Câmpulung Muscel.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90