930 x122 grota rece

epitesti

ePitești.ro, Nr. 1 în Argeș și Top 2 în România! Milioane de oameni ne citesc lunar!

ePitești.ro este site-ul NR. 1 în județul Argeș și Top 2 dintre toate site-urile din România! Milioane de oameni ne citesc lunar, conform trafic.ro.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

SITE-UL NR.1 DIN JUDEȚ

Publicația noastră a înregistrat nu mai puțin de 2 324 756 de vizitatori unici în ultimele 30 de zile și s-a clasat ca de fiecare dată pe locul 1 în rândul tuturor site-urilor de știri din județul Argeș, conform platformei trafic.ro.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Astfel, ePitești.ro își consolidează fotoliul de lider al presei online din județul Argeș.

ESTE UȘOR SĂ AJUNGI ÎN VÂRF, E MULT MAI GREU SĂ TE MENȚII ACOLO!

Am fost și am rămas pe primul loc în presa online din județ.

Pe plan național am atins noi recorduri pe care nu le-a atins nimeni, niciodată, în „online-ul” argeșean!

Trebuie făcută o mențiune foarte importantă, și anume: în România sunt luate în considerare două site-uri de monitorizare a traficului on-line: trafic.ro și sati.ro

ePitești a ajuns pe locul II în top site-uri din România

Așadar, conform ultimelor statistici de pe trafic.ro, suntem (atenție!) pe locul 2 în categoria Ziare Online.

În categoria Ştiri/Mass-Media suntem tot pe 2  şi, de asemenea, tot pe locul 2 în Clasamentul General al tuturor site-urilor înscrise pe trafic.ro din România!

O performanță remarcabilă pentru presa din zona de sud a țării!

Aveți dovada în print screen-ul atașat:

EPITEȘTI – MEREU ÎN TOP

ePitești.ro se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare au fost acestea. Niciodată nu ne-am situat sub podium ca număr de vizitatori unici pe zi/săptămână/lună și an.

În ciuda tuturor presiunilor la care suntem supuși zilnic, în ciuda politicienilor care sunt deranjați de ceea ce scriem, în ciuda tuturor oamenilor mici și fără valoare care au fost trimiși să ne destabilizeze, ePitești a rămas aceeași publicație aproape de problemele zilnice ale oamenilor.

În tot acest timp, publicația noastră a fost și rămâne în continuare etalonul presei online din Argeș. Ne mândrim cu oamenii pe care i-am format aici, așa cum ne mândrim cu oamenii care lucrează la ePitești.ro în acest moment.

Știm că unii și-ar dori să aibă în mijlocul nostru un „cal troian” pentru a ne fura secretele reușitei, dar nu este nevoie.

Le spunem noi care sunt ingredientele succesului la ePitești.ro: pasiune, dăruire, echilibru, corectitudine și multă, multă muncă!

ePitești.ro mulțumește public tuturor cititorilor care intră zilnic pe site pentru a afla ultimele informații oferite în timp real. Fără voi, cititorii noștri, nu eram aici! Vă promitem să ne menținem în top!

Echipa ePitești!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gogu spune:

    Multă reclama ascunsa, multă politica pro PSD, multe știri legate de poliție. Nu am citit o anchetă jurnalistică până acum. Trafic.ro nu cuprinde siteurile importante de știri din Romania.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3