930×122 CAPRA 5

epitesti

ePitești, NR.1 și-n ianuarie 2023: Peste 2 milioane de vizitatori unici

ePitești, NR.1 și în ianuarie 2023: Peste 2 milioane de vizitatori unici.

Citiți și: ePitești a fost, este și rămâne cea mai citită publicație online din Argeș!

Publicația noastră își menține fotoliul de lider incontestabil al presei online din județul Argeș, conform trafic.ro, și în luna începutului de an, ianuarie 2023.

Iată dovada de necontestat:

Citiți și: Ultima zi de concurs! Poți câștiga o ședință foto, un tablou Canvas sau un album foto!

În perioada 01 – 31 ianuarie 2023, pe site-ul ePitești.ro au intrat nu mai puțin de 2.135.185 de vizitatori unici, conform statisticilor trafic.ro.

Vă reamintim că pentru al treilea an consecutiv publicația noastră a fost pe primul loc în presa online de la noi din județ, cu peste 12 milioane de vizitatori unici în tot anul 2022.

Toate detaliile, cât și subiectul pe larg, AICI – Argeș. ePitești, site-ul NR.1 și-n 2022. Peste 12 milioane de cititori unici!

Așa s-a întâmplat și în 2021, cât și în 2020: am fost și am rămas NR.1!

Vom spune și repetăm: secretul este munca susținută în echipă! De la prima oră a dimineții, publicăm cele mai importante evenimente și încheiem noaptea târziu, poate nici atunci!

Suntem aici și vom rămâne și ne vom lupta și anul acesta să rămânem NR 1. Începutul anului este promițător!

Un aspect deosebit de important

Dacă cineva – oricine – poate să dovedească că publicația ePitești.ro obține prin metode ilegale, imorale sau de orice natură un trafic “umflat”, îl rugăm să o dovedească! Stăm la dispoziție oricui cu “cărțile pe masă”, cum se spune!

EPITEȘTI – MEREU ÎN TOP

Am reușit să ne menținem ritmul, am reușit să creștem, am reușit să performăm.

ePitești.ro se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare au fost acestea. Niciodată nu ne-am situat sub podium ca număr de vizitatori unici pe zi/săptămână/lună și an.

echipa ePitești.ro

 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

570 pe 90 Costache