New Profesional Consult 930 x 122

epitesti

ePitești, în top! Peste un milion de vizitatori unici într-o lună!

ePitești, în TOP 5 al celor mai accesate ziare online. Peste 1 milion de oameni au accesat site-ul în ultima lună!

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Publicația ePitești.ro a ajuns pe locul 4 în topul celor mai accesate site-uri din România, secțiunea Ziare Online, conform trafic.ro.

De asemenea, publicația noastră este pe locul 14 la nivel național la categoria Știri/Mass-Media și pe locul 20 la General (total site-uri în România).

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

 

De exemplu, numai ieri, pe site-ul ePitești.ro au fost înregistrați 75.393 de vizitatori unici, iar duminică 53.142 de vizitatori unici. Sâmbătă au fost înregistrați 56.855 de vizitatori unici, pentru ca vinerea trecută să fie pe site 37.041 de vizitatori unici.

Conform trafic.ro, în ultima săptămână au fost înregistrați 298.653 de vizitatori unici, iar în ultima lună nu mai puțini de, ATENȚIE!, 1.024.394 de vizitatori unici!

ePitești.ro se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare au fost acestea. Niciodată nu ne-am situat sub podium ca număr de vizitatori unici pe zi/săptămână/lună și an.

Totul, datorită dumneavoastră, cititorilor ePitești.ro. Vă mulțumim!

Echipa ePitești.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3