930X122 MAIA

epitesti

EPITEȘTI A ÎNREGISTRAT UN NOU RECORD DE AUDIENȚĂ

ePitești are un nou record de audiență. Publicația noastră a înregistrat un nou vârf de audiență, potrivit datelor oficiale ale trafic.ro.

Citiți și: ePitești bate toate recordurile: 3.6 milioane de cititori în 2 luni!

Luni, 9 martie 2020, am depășit precedentul nostru record, de peste 46.000 de vizitatori unici pe parcursul unei singure zile, pe care l-am stabilit pe 12 februarie anul acesta. Noul record este de peste 64.000 de vizitatori unici, ePitești fiind și ieri cea mai citită publicație online de știri din județul Argeș (click pe imagini pentru vizualizare):

În ultimele 7 zile, avem aproape 132.000 de vizitatori unici:

Citiți și: ePitești a fost, este și rămâne cea mai citită publicație online din Argeș!

Ne menținem în top 50 al celor mai apreciate publicații online din întreaga țară la categoria Știri/Mass media – locul 25 din punct de vedere al numărului de cititori (click pe imagine pentru vizualizare):

O statistică pe zile cu numărul de vizitatori unici care au citit ePitești în ultimele trei săptămâni o puteți consulta mai jos (click pe imagine pentru vizualizare):

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90