Donaris 930 x 122

epitesti

ePitești, site-ul nr. 1 din Argeș! Zeci de mii de oameni ne citesc zilnic!

ePitești.ro își consolidează „fotoliul” de lider al presei online din județul Argeș. Zeci de mii de oameni citesc zilnic publicația noastră!

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

SITE-UL NR.1 DIN JUDEȚ

ePiteşti este lider de audiență în Argeş, după ce anul trecut a bătut toate recordurile, detalii cât și subiectul pe larg AICI – ePiteşti, liderul presei online din Argeş și în 2021. Peste 5 milioane de vizitatori unici

ESTE UȘOR SĂ AJUNGI ÎN VÂRF, E MULT MAI GREU SĂ TE MENȚII ACOLO!

Am fost și am rămas pe primul loc în presa online din județ.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Pe plan național am atins noi recorduri pe care nu le-a atins nimeni, niciodată în „online-ul” argeșean!

Trebuie făcută o mențiune foarte importantă, și anume: în România sunt luate în considerare două site-uri de monitorizare a traficului on-line: trafic.ro și sati.ro

Așadar, conform ultimelor statistici de pe trafic.ro, suntem (atenție!) pe locul 2 în categoria Ziare Online.

În categoria Ştiri/Mass-Media suntem pe locul 5  şi pe locul 6 în Clasamentul General al tuturor site-urilor înscrise pe trafic.ro din România!

Aveți dovada în print screen-ul atașat:

Site-ul ePitesti.ro a înregistrat doar luna trecută 869.000 de vizitatori unici şi 814.655 unici în februarie 2022.

EPITEȘTI – MEREU ÎN TOP

ePitești.ro se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare au fost acestea. Niciodată nu ne-am situat sub podium ca număr de vizitatori unici pe zi/săptămână/lună și an.

ePitești.ro mulțumește public tuturor cititorilor care intră zilnic pe site pentru a afla ultimele informații oferite în timp real. Fără voi, cititorii noștri, nu eram aici! Vă promitem să ne menținem în top!

Echipa ePitești!

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90