EcoMoto 930×122

Dan Lacusta

Antrenor FC Argeș: „Cine p**a mea ești tu? Mi se rupe p**a ce scrii! Jepatule!”

Antrenor FC Argeș: „Cine p**a mea ești tu? Mi se rupe p**a ce scrii tu? Jepatule!

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

ePitești vă prezintă astăzi reacția de-a dreptul șocantă pe care antrenorul Dan Lăcustă, de la Centrul de Copii și Juniori al FC Argeș, a avut-o la finalul interviului realizat de directorul publicației noastre.

În primul rând, vă avertizăm că urmează un limbaj licențios!

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Nu ne face plăcere să redăm rândurile de mai jos.

Suntem însă nevoiți să o facem pentru a demonstra și a semnala un derapaj grav al unui om de fotbal care ar trebui să ghideze destinele celor mici.

Discuția cu Dan Lăcustă a avut loc după ce un părinte ne-a sesizat situațiile cu care s-ar fi confruntat copilul său la FC Argeș. Pentru a înțelege contextul, vă invităm să citiți materialul AICI – Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș.

DUPĂ CELE DECLARATE DE PĂRINTE AM DORIT SĂ CEREM UN PUNCT DE VEDERE DE LA ANTRENORUL DAN LĂCUSTĂ

Discuția ni s-a părut una normală, pe alocuri sesizând însă în tonalitatea antrenorului o urmă de iritabilitate, probabil din cauza întrebărilor pertinente care îi fuseseră adresate.

Sau, mai bine zis, a răspunsurilor pe care ni le-a oferit și care, în unele cazuri, lasă loc de interpretări.

Interviul realizat cu Dan Lăcustă îl puteți citi AICI.

La finalul discuției, directorul ePitești i-a mulțumit pentru disponibilitatea de care a dat dovadă, i-a transmis că îi apreciază activitatea de fost fotbalist și l-a rugat dacă mai are ceva de transmis să o facă, și, totodată, să ne transmită în cursul zilei răspunsul la una dintre întrebările adresate în timpul interviului.

Concret, Dan Lăcustă nu a știut să precizeze, punctual, câți copii veniți de la cluburi private, odată cu el, la FC Argeș, fac parte din prima echipă a grupei 2008.

De asemenea, antrenorului i s-a transmis de câteva ori că discuția va face obiectului unui articol în site-ul ePitești, acesta neavând nimic de obiectat.

,,Cu tot respectul, știu cine este în spatele acestor articole…

Auziți domnu‘ …

Dumneavoastră puteți să scrieți ce vreți….

Dumneavoastră aveți un tupeu fantastic, domnu‘…

Ați înțeles?

Aveți un tupeu fantastic!

Și ascultați ce vă spun?!!?

Aveți un tupeu…

(N.R. – AMENINȚARE) 

Să nu ne vedem față în față… da?

Ai un tupeu fantastic, bă, băiatule!

Ai înțeles?

(N.R. – LIMBAJ SUBURBAN, DE MAHALA)

Tu îți bați joc de munca mea și de munca noastră, bă, la***ule?

Păi cine p**a mea ești tu?

Nesimțitule ce ești!

Tu cu S… (n.r. tatăl copilului) și cu toți bula***i ăia de vă bateți joc și scrieți toate mizeriile.

Păi noi muncim, bă, nu ca voi!

(REFERIRI ȘOCANTE!!)

Ăla (n.r. cel mai probabil copilul care a făcut subiectul articolului) nu are ce să caute aici!

Ai înțeles?

Tu poți să scrii ce vrei! L*bă!

La***ule!

La**gii!

Niște frustrați, niște La****gii!

Tu cu S….(n.r. tatăl copilului), cu ăla…

Mi se rupe p**a ce scrii tu, mă!

Jepatule!”

După toate aceste înjurături, amenințări și jigniri, Dan Lăcustă ne-a închis telefonul!

Cum am precizat și în deschiderea acestui material, am fost nevoiți să publicăm acest limbaj suburban. Asta cu toate că astfel de personaje nu ar trebui să facă obiectul unor articole.

Sunt martori care au auzit toată convorbirea dintre antrenorul lui FC Argeș și directorul publicației.

Vom pune la dispoziția autorităților competente tot ce este necesar pentru a dovedi aceste aspecte de o gravitate extremă! 

Anunțăm public, pe această cale, că ne vom adresa organelor abilitate pentru a face dreptate în acest caz!

Ne gândim inclusiv să îi facem plângere penală pentru amenințare fostului jucător al FC Argeș, simțindu-ne într-un real pericol.

Este un lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în presa din județul Argeș și nu vom lăsa ca aceste aspecte să rămână neanchetate și nepedepsite!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Maradona spune:

    Fc Argeș =Fc Că..t!!! Părinții cu creier își trimit copii să învețe carte, nu la bășică!!! Ce au de câștigat acești copii că bat mingea??? Nimic!!!

  • George Alexandrescu spune:

    Buna seara! “Maradona”, nu este chiar asa. E vorba de un sport foarte indragit de milioane de oameni de pe aceasta planeta si, mai ales de copiii care vor sa joace fotbal la fel de bine ca favoritii lor, marii fotbalisti…
    Pe de alta parte, eu sunt convins ca cei care sunt in masura, vor lua atitudine si vor decide asupra acestei neplacute situatii.
    Si, nu in ultimul rand, opinia mea este ca, Dl. Antrenor, trebuie sa fie fairplay si, sa-si prezinte scuzele de rigoare.

  • Dan spune:

    Vișan și Lăcustă fac antrenorat doar pt bani nu pt performanță ei au distrus niște copii care au muncit 5 ani, Au venit cu copii de la grupele private și cei de la Fc.A au fost dați la o parte. Spun ca au făcut selecție, o minciună, La Vișan e unul singur de la Fc A la el în grupă restul sunt de la Foita veniți și la Lăcustă 2. Foarte urat ce au făcut dar Primăria își va lua țeapă ca de obicei ca în vară vor pleca înapoi cu tot cu copii. Ei plimbă niște copii de la un club la altul ca ii mănâncă de bani pe părinți. Vișan a inventat , Meditația la fotbal ‘ 60 lei oră și plata terenului la Foita 300 lei pe lună cine a mai pomenit așa ceva. Merg părinții după el cu copii și el nu a scos un fotbalist în viața lui habar nu are de jocul 11-11. Părinții o să-și de-a seama la 18 când Vișan o să le arate poarta și o să constate ca nici școala nu prea au făcut nici fotbal. Șansele să ajungi fotbalist sunt minime spre 0 oameni buni. Băgați banii în școală în educație sportul trebuie făcut de plăcere. Vișan vă spune ca ajung copii fotbaliști ca să vă ia banii, pe cine a scos el prin liga 1

  • Florin spune:

    De ce ANAF nu este sesizat sa facă controale la FCA , de ce pun antrenori mana pe bani ? FCA este entitate publica și au contabil/casier care trebuie să taie chitanțe și facturi.
    Are cumva Vișan firma de ani de zile și plătește taxe pentru banii luați de la părinți pe „meditații”?
    Asta e pușcărie curata și autoritățile trebuie sesizate sa facă controale.

  • Andrei Margaritescu spune:

    Articolele sunt tendențiose lăsând sa se Înțeleagă ca Dan Lăcustă face favoritisme între cei care au venit de la privat si cei care erau la Fc Ag ,doriți sa fiți imparțiali si sa descoperiți adevarul ? Publicați rezultatele echipei 2008 de cand a venit Dan Lăcustă la Fc Ag ,IN DREPTUL LUI DAN LĂCUSTĂ VORBESC REZULTATELE UNEI CARIERE DE ANTRENOR SI NU POATE CONTESTA NIMENI CALITATILE LUI PROFESIONALE SI MORALE …Reacția lui este in urma subiectului tratat tendențios ,nu are scuze DAR STIE CÂT MUNCEȘTE SI A ALES SA ANTRENEZE IN PLUS DOAR PT A AVEA COPIII DE 2008 de la FC Ag șansa sa crească si sa se dezvolte
    Ps: Nu exista copil bun care sa fie înlăturat si sa nu aibă echipa sau oferte …LA FOTBAL LOCUL SE DOBÂNDEȘTE PRIN VALOARE ,Nu prin dorința părinților subiectivi

  • Dragos Dumitrescu spune:

    Domnule Andrei Mărgăritescu, vorbiți în calitate de fost coleg cu acest Dan Lăcusta și sunteți subiectiv, in niciun caz acest Dan Lacusta nu avea dreptul sa vorbească în asemenea hal mizerabil . Oare ce au de învățat copiii de la niște oameni cu un asemenea limbaj.Stanciu , Visan , Lacusta și cei de teapa lor nu au ce cauta la FC Argeș. Nu ii recomanda absolut nimic . Doar posibil sforile politice . O zi buna !

  • Ionut spune:

    Vișan sa dus să răspundă la intrebari mai „comode” la alt ziar că nu are curaj și caracter sa vina aici sa răspundă ,asta e dovada că dejapt că este vinovat de tot ce se scrie.
    Ce sa răspundă Vișan că e praf și pulbere,cine a mai pomenit asa zis șef de centru copii cu limbaj analfabet care se victimizează că cei dinainte de el sunt problema ,nu el,dar nu vrea să vorbească despre asta.
    Răspunsuri la fel că și comunicatul oficial de la FCA ,plin de realizări,dar de fapt sunt niste scuze că sa închidă gura oamenilor și să nu mai vorbească.
    Degeaba ai cupe și medalii dacă nu sunt copii că sa rămână să joace pentru FCA.
    Cică își „asuma”,ce își asuma ?Sa își de-a demisia asta înseamnă să îți asumi.
    Dar trebuie sa ai onoare și bun simț ,la el lipsesc.
    Dacă nu e vorba de banii de ce nu face un pas în spate.Sa vazut încolțit că părinții de-abia acum au prins curaj și nu sunt 1,2 cum zice el
    Cică rezultate,dar nu e nici un copil antrenat de el care să joace la echipa mare.
    Nu trebuie sa ne oprim sa ii tragem la răspundere ,toți părinții au dreptul să vorbească și să spuna ce ii deranjează,nu Vișan decide cine să vorbească.
    Și redacția epitesti nu trebuie sa se oprească din a continua cu acest subiect ,care se vede clar că deranjează când le da voce oamenilor nemulțumiți.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90