930 x122 grota rece

Dan Lacusta

News Alert! Directorul ePitești, înjurat și amenințat de Dan Lăcustă, antrenor la FC Argeș

News Alert! Directorul ePitești, înjurat și amenințat de Dan Lăcustă, antrenor la FC Argeș și fost component al echipei naționale de fotbal a României

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Publicația ePitești a realizat un material de presă, încă nepublicat, în care părintele unui copil care a jucat la echipa de juniori a FC Argeș, la grupa 2008, antrenată în acest moment de Dan Lăcustă (fost jucător în Trivale și fost component în echipa națională de fotbal a României) a povestit patimile prin care ar fi trecut fiul său la clubul alb-violet, anul trecut.

Citește și: La juniorii lui FC Argeș joacă cine are valoare sau cine are ,,pile”?

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

După ce părintele copilului a stat de vorbă cu directorul publicației ePitești, a fost contactat și Dan Lăcustă, pentru un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect.

Numele lui Dan Lăcustă a fost cel mai des folosit în discuția cu directorul ePitești, de părintele copilului.

Vă reamintim că Lăcustă a ajuns la clubul din Trivale în anul 2022, odată cu venirea lui Bogdan Vișan la șefia Centrului de Copii și Juniori al FC Argeș.

Citește și: S-a spart ,,buboiul” la FC Argeș! Părinții umiliți au prins curaj!

Aceștia antrenaseră înainte la clubul privat de fotbal deținut de fostul portar piteștean, Dani Coman.

 

După minute întregi de discuție civilizată între doi oameni normali, în care Lăcustă a încercat să explice argumentele care stau la baza deciziilor pe care le ia, în calitate de antrenor, la una dintre grupele de Copii și Juniori ai FC Argeș, acesta, la finalul interviului, după ce i se mulțumise pentru timpul acordat, a început să fie agresiv verbal, dintr-o dată, la adresa directorului site-ului nostru.

LIMBAJ DE MAHALA AL UNUI ANTRENOR DE COPII, FOST JUCĂTOR LA FC ARGEȘ ȘI FOST COMPONENT AL ROMÂNIEI

Jigniri care cu greu pot fi reproduse, chiar și amenințări, repetate înjurături la adresa reprezentantului ePitești, cât și către tatălui copilului.

Revenim pe această temă cât mai curând, cu TOATĂ discuția, toate înjurăturile, amenințările și limbajul suburban al lui Lăcustă!

Sunt martori care au auzit toată convorbirea dintre antrenorul lui FC Argeș și directorul publicației.

Vom pune la dispoziția autorităților competente tot ce este necesar pentru a dovedi aceste aspecte de o gravitate extremă! 

Anunțăm public, pe această cale, că ne vom adresa organelor abilitate pentru a face dreptate în acest caz!

Ne gândim inclusiv să îi facem plângere penală pentru amenințare, fostului jucător al FC Argeș, simțindu-ne într-un real pericol.

Este un lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în presa din județul Argeș și nu vom lăsa ca aceste aspecte să rămână neanchetate și nepedepsite!

News Alert! Directorul ePitești, înjurat și amenințat de Dan Lăcustă, antrenor la FC Argeș

Vom merge până la capăt pentru adevăr și în numele acestuia!

Alex Ivan, director ePitești.ro

Sursă foto 2: gettyimages.ch

NOR CURIER 555×222

Comentarii

13 comentarii

  • Mihai spune:

    De 100 de ani grupele de copii se antrenează la stadion pe terenurile sintetice și de iarbă, în trecut erau de nămol și nisip și au ajuns mulți fotbaliști de la Fc. A. De când a venit Vișan și Lăcustă cu toți cu grupe de la Foita și Coman marii Antrenori nu se antrenează la Fc. A. Vișan la Foita ca să țină postul cald și să … părinții de banii care plătesc 300 lei pe lună de copil în loc să se antreneze gratis și Domnul Lăcustă la Tablierul la fel pe banii părinților ca pe gratis nu e bine. Aici cred ca ar trebui să intervine organele statului să vedem dacă acești antrenori dau o factură sau un bon părinților ( niciodată ). L-au adus pe Vișan ca marele salvator la Copii și a distrus tot centrul de copii. Oare cei de la primărie știu … Vișan fără acte fără nimic. Dar așa se întâmplă când pui niște …. și … în funcții importante

  • Dan spune:

    Vișan și cu Ariciu înjură copii ca la ușa cortului Dacă participi la un antrenament al lui Ariciu pleci traumatizat țipă urlă și îi face în toate felurile. El se adresează copiilor doar cu bă și cu urlete.( copii tremură când îl văd la meci și la antrenament, mulți au început să se lase). Eu nu știu un club așa mare cum nu i-a nici o măsură cu acești antrenori sau nu îi interesează viitorul

  • Ionut spune:

    Ariciu are antrenament la 7 întra în balon la 7:15 ca stă să fumeze urlă 10 min sau îi aranjează 15 min aranjează jaloanele și iar mai urlă după care face 6 echipe de 3 din care unii nu joacă deloc și voi vreți să scoată fotbaliști. Cum poate crește un copil când atinge mingea de maxim 5 ori la un antrenament. Eu nu știu de unde provin acești circari de antrenori la un club așa mare ca Fc.A. După ce ca plătim sute de milioane pe an pe teren, echipamente, turnee. etc copii sunt jigniți și făcuți în toate felurile de Vișan și Ariciu , nu știu ce e pe la celelalte grupe.

  • Minca marian spune:

    adevărul poate undeva la mijloc. cum se zice daca era pe vremea lui nea Leonte seniorul cred ca nu rezista nici unul din ziua de astazi .poate întrebați pe speriatul.radu 2 zanfir care au fost fotbalisti nu gluma ai atunci sa faceti comentarii despre ce se spune pe la colturi. la salariul care care un antrenor la juniori la fc arges nu stiu cat se înghesuie sa vina .oricare parinte doreste ca si copilul lui sa ajunga la o echipa mare din europa sau sa fie un Mesii

  • Andrei spune:

    Se câștigă bani foarte mulți pt 2 ore de antrenament 3 zile pe săptămână plus beneficii de la părinți o sticlă de ceva un grătar Unii fac meditație la fotbal cu copii în curte (60 lei copil) …de la turnee ca de aia se fac pt șpagă ca nu am primit niciodată o factură sau un bon la hotel, mâncare Etc. … la teren la Foita ca plătim 300 lei pe lună de copil și multe alte + 4000 lei salariu. Așa ca nu îi văitați și performanța O.

  • Ilinca spune:

    “Lăcustă” este tatăl meu și îl cunosc suficient de bine încât să știu că “ dintr o data” nu ar fi reacționat așa, poate decât provocat, așa că lăsați victimizările astea si fiți bărbați, așa cum ar trebui și asumați-vă…

  • Iulian spune:

    am avut copilul la el , Dan nu cred ca stie sa injure :). maxim ce putea sa scoata era „berbecilor”.

  • Adi spune:

    Îl știu pe Dan de la 15 ani și nu cred ca înjură ca alți antrenori probabil ceva l-a deranjat sau provocat. Dacă era vb de Vișan sau Ariciu era ceva normal la ei. Așa ca dacă vreți să dați în Vișan ca el l-a adus la Fc.Arges nu merge ca e un băiat foarte ok Lăcustă și probabil singurul antrenor de la copii care a jucat și fotbal restul sunt aduși politic.

  • Roxana Albert spune:

    cine este ariciu …nu am auzit de el și nici de Vișan sa plece … de la FC Arges

  • Roxana Albert spune:

    stai că îi văd eu pe la stadion. le umplu frigiderul de sărbători ce dracu sa comenteze agarici ăștia doi aduși de gentea

  • Decebal spune:

    Am copilul de 2 ani și jumătate la Ariciu, este un antrenor care vociferează dar niciodată nu a înjurat copiii. Da, este un antrenor mai dur dar hai sa vedeți și antrenamentele in care se joaca de la egal la egal cu copiii, de parca e unul dintre ei, glumeste și se coboară la mintea celor mici. E ușor sa arunci cu pietre… veniți sa vedeți antrenamentele și veți vedea adevarul, copiii progresează vizibil de la an la an.

  • Dan spune:

    Niște derbedei care sunt protejați politic si care nu au nimic în comun cu bunul simt dar mai ales cu meseria de antrenor la copii și juniori !

  • david spune:

    Am jucat la acest antrenor este un fițos fără bun simț;pe lângă acestea este cel mai slab antrenor pe care l am văzut și bagă în teren jucători care au bani și își permit să cumpere echipamente

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90