Eurial 930 x 122

Dan Lacusta

News Alert! Directorul ePitești, înjurat și amenințat de Dan Lăcustă, antrenor la FC Argeș

News Alert! Directorul ePitești, înjurat și amenințat de Dan Lăcustă, antrenor la FC Argeș și fost component al echipei naționale de fotbal a României

Citiți și: Exclusiv. Coman: Antrenori care fac cu 60 de copii într-o grupă!

Publicația ePitești a realizat un material de presă, încă nepublicat, în care părintele unui copil care a jucat la echipa de juniori a FC Argeș, la grupa 2008, antrenată în acest moment de Dan Lăcustă (fost jucător în Trivale și fost component în echipa națională de fotbal a României) a povestit patimile prin care ar fi trecut fiul său la clubul alb-violet, anul trecut.

Citește și: La juniorii lui FC Argeș joacă cine are valoare sau cine are ,,pile”?

Citiți și: E OFICIAL! Coman la FC Argeș!

După ce părintele copilului a stat de vorbă cu directorul publicației ePitești, a fost contactat și Dan Lăcustă, pentru un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect.

Numele lui Dan Lăcustă a fost cel mai des folosit în discuția cu directorul ePitești, de părintele copilului.

Vă reamintim că Lăcustă a ajuns la clubul din Trivale în anul 2022, odată cu venirea lui Bogdan Vișan la șefia Centrului de Copii și Juniori al FC Argeș.

Citește și: S-a spart ,,buboiul” la FC Argeș! Părinții umiliți au prins curaj!

Aceștia antrenaseră înainte la clubul privat de fotbal deținut de fostul portar piteștean, Dani Coman.

 

După minute întregi de discuție civilizată între doi oameni normali, în care Lăcustă a încercat să explice argumentele care stau la baza deciziilor pe care le ia, în calitate de antrenor, la una dintre grupele de Copii și Juniori ai FC Argeș, acesta, la finalul interviului, după ce i se mulțumise pentru timpul acordat, a început să fie agresiv verbal, dintr-o dată, la adresa directorului site-ului nostru.

LIMBAJ DE MAHALA AL UNUI ANTRENOR DE COPII, FOST JUCĂTOR LA FC ARGEȘ ȘI FOST COMPONENT AL ROMÂNIEI

Jigniri care cu greu pot fi reproduse, chiar și amenințări, repetate înjurături la adresa reprezentantului ePitești, cât și către tatălui copilului.

Revenim pe această temă cât mai curând, cu TOATĂ discuția, toate înjurăturile, amenințările și limbajul suburban al lui Lăcustă!

Sunt martori care au auzit toată convorbirea dintre antrenorul lui FC Argeș și directorul publicației.

Vom pune la dispoziția autorităților competente tot ce este necesar pentru a dovedi aceste aspecte de o gravitate extremă! 

Anunțăm public, pe această cale, că ne vom adresa organelor abilitate pentru a face dreptate în acest caz!

Ne gândim inclusiv să îi facem plângere penală pentru amenințare, fostului jucător al FC Argeș, simțindu-ne într-un real pericol.

Este un lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în presa din județul Argeș și nu vom lăsa ca aceste aspecte să rămână neanchetate și nepedepsite!

News Alert! Directorul ePitești, înjurat și amenințat de Dan Lăcustă, antrenor la FC Argeș

Vom merge până la capăt pentru adevăr și în numele acestuia!

Alex Ivan, director ePitești.ro

Sursă foto 2: gettyimages.ch

555 X 222 POSADA 2
Pizza Sapori Italia 570 90