Donaris 930 x 122

epitesti

Argeș. ePitești, site-ul NR.1 și-n 2022. Peste 12 milioane de cititori unici!

Munca, pasiunea, seriozitatea și respectul față de cititori fac casă bună cu performanța!

Citiți și: ePitești a fost, este și rămâne cea mai citită publicație online din Argeș!

Pentru al treilea an la rând, ePitești își menține fotoliul de lider incontestabil al presei online din județul Argeș.

SITE-UL NR.1 DIN JUDEȚ ȘI ÎN ANUL 2022

În acest an care stă să se încheie, ePitești a ajuns, conform trafic.ro, la un număr record de peste (ATENȚIE!) 12.800.000 de cititori! Așa ceva este nemaiîntâlnit în peisajul presei din Argeș, ca să nu mai vorbim despre cea locală.

Citiți și: Ultima zi de concurs! Poți câștiga o ședință foto, un tablou Canvas sau un album foto!

Dacă vom privi lucrurile în evoluție, o să vedem că avem de-a face cu o creștere de-a dreptul spectaculoasă.

ESTE UȘOR SĂ AJUNGI ÎN VÂRF, E MULT MAI GREU SĂ TE MENȚII ACOLO!

ANUL 2020

În anul 2020, numărul total de cititori ai ePitești era de 2.600.000, alte detalii cât și subiectul pe larg, AICI – PESTE 2 600 000 DE VIZITATORI UNICI – EPITEŞTI, LIDERUL PRESEI ONLINE DIN ARGEŞ ÎN 2020

ANUL 2021, DUBLU FAȚĂ DE 2020

În 2021 am ajuns la 5.200.000 de cititori, toate detaliile, AICI – ePiteşti, liderul presei online din Argeş și în 2021. Peste 5 milioane de vizitatori unici.

ANUL 2022, DUBLU FAȚĂ DE 2021

În anul 2022, am bătut toate recordurile posibile și imposibile pentru un site din județul Argeș: conform trafic.ro, din 30 decembrie 2021 și până azi, 30 decembrie 2022, publicația noastră a înregistrat nu mai puțin de 12.872.558 vizitatori unici! O adevărată performanță de care suntem tare mândri!

Iată dovada:

Aceste lucruri nu sunt deloc întâmplătoare!

Avem cea mai bună echipă: nu formată din așa zise vedete jurnalistice, ci din tineri dinamici, dornici să își facă onest, curat și bine meseria.

Oameni dedicați care asigură zi și noapte un flux continuu de informații verificate, atent selectate și care sunt căutate de către publicul larg.

Avem cele mai bune surse de informații în timp real!

Investim permanent în oameni și echipamente și nu pierdem nicio clipă legătura cu cititorii.

Am avut și anul acesta cele mai multe exclusivități prezentate, am avut și anul acesta cele mai multe știri și imagini video care au fost preluate de mai toate televiziunile principale naționale.

Este normal să se întâmple așa având în vedere că nu avem un program de la ora 8 dimineața pe care îl încheiem la ora 16. Jurnalismul se face și dimineața, și noaptea la 12, atunci când au loc evenimente importante!

Anul 2022 a fost un an dificil pentru toată lumea

De la ePitești au ales să plece oameni de-a lungul timpului care s-au considerat de neînlocuit, dar care, astfel, ne-au făcut mai mult bine, căci ne-au mobilizat și s-au deschis porți pentru alți colegi care s-au pliat perfect pe stilul și în spiritul ePitești!

În ciuda oricăror obstacole, în ciuda celor care ne-au hulit și ne înjură pe la colțuri, neavând curajul să o facă în față, ePitești și-a respectat blazonul, și-a respectat cititorii.

Un aspect deosebit de important

Dacă cineva – oricine – poate să dovedescă că publicația ePitești.ro obține prin metode ilegale, imorale sau de orice natură un trafic “umflat”, îl rugăm să o dovedească! Stăm la dispoziție oricui cu “cărțile pe masă”, cum se spune!

EPITEȘTI – MEREU ÎN TOP

Am reușit să ne menținem ritmul, am reușit să creștem, am reușit să performăm.

ePitești.ro se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare au fost acestea. Niciodată nu ne-am situat sub podium ca număr de vizitatori unici pe zi/săptămână/lună și an.

Vă dorim sănătate, bucurii și un an nou de două ori mai bun decât cel mai bun an pe care l-ați avut până acum!

Cu drag, echipa ePitești.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

2 comentarii

 • Dan Albu spune:

  Buna ziua,

  Este extraordinar. Felicitari. O intrebare? Puteti sa dati acolo in site.ul trafic.ro la filtru de la 1 ianuarie la 30 decembrie, doar vizitatori unici? Asa la adunare luna cu luna stim si noi sa ajungem la 12 milioane plus. Ca tot a fost vorba de carti pe masa, daca ai 20000 vizite zilnice ( asa arata in poza) este un picut mai greu sa strangem 1 million unici pe luna. In rest Multe Felicitari!! Fara ironie.

 • Alex Ivan spune:

  Buna ziua si multumim pentru comentariu!

  Sa stiti ca trafic.ro este un site care poate fi accesat de catre oricine, de oriunde.

  Daca aveti vreo dovada ca nr. vizitatorilor unici, nu sunt reali, va rugam sa demonstrati.

  Puteti da nr de vizite de la orice data, pana oricand, va garantam ca sunt mai multe decat vizitatori! Va rugam si insistam chiar sa ne dovediti ca ceea ce spuneti si sustineti este adevarat.

  Pentru o discutie constructiva bazata pe argumente, suntem deschisi intotdeauna!

  Daca se apeleaza la ”mistocareala”, ironii sau jigniri (injuraturi), nu cred ca avem ce discuta!

  Astept cu interes dovezile dvs! Sunteti invitatul meu! 🙂

570 pe 90 Costache