930×122 CUMPANA 5

epitesti

ePitești doboară toate recordurile din presa online argeșeană. Aproape 200 de mii de unici într-o zi!

ePitești doboară toate recordurile din presa online argeșeană. Aproape 200 de mii de cititori unici, într-o zi!

Citiți și: ePitești.ro angajează redactor!

Este ușor să ajungi în vârf, e mult mai greu să te menții acolo!

ePitești.ro a bătut un nou record în presa argeșeană. După ce luna trecuta site-ul ePitești a realizat un alt record pentru județul Argeș, peste 1.500.000 de oameni citind articolele noastre în decurs de o lună, iată că acum a venit rândul să doborâm un alt record greu de atins: cei mai mulți vizitatori unici care au citit într-o singură zi un site de știri din Argeș! Nicio altă publicație online din județ nu a atins aceste cifre vreodată!

Conform trafic.ro, 196.510 de vizitatori unici au citit vineri, 26 noiembrie 2021, materialele publicate pe site-ul nostru, 185.649 – sâmbătă, 27 noiembrie și 96.314 de vizitatori unici – duminică, 28 noiembrie 2021.

Citiți și: Peste 1.500.000 de oameni au citit ePitești în ultima lună!

Ca o comparație, orașul Pitești, capitala județului Argeș, are o populație de aproximativ 155.000 de locuitori. Însă cititorii noștri, conform Google Analytics, sunt din toate orașele importante din țară și din străinătate, unde sunt stabiliți mulți români!

Totodată, publicația ePitești.ro a ajuns pe locul 2 în topul celor mai accesate site-uri din România, secțiunea Ziare Online, conform trafic.ro.

De asemenea, publicația noastră se situează  pe locul 3 la nivel național, la categoria Știri/Mass-Media și pe locul 4 la General (total site-uri în România). ⬇️

Acest lucru ne ambiționează și ne obligă să fim și mai buni decât am fost până acum. Cu siguranță nu suntem perfecți, dar încercăm să facem totul așa cum trebuie, pentru și în slujba cititorului.

ePitești.ro se menține de peste 5 ani de zile în top 3 cele mai citite publicații online din județul Argeș, oricare au fost acestea. Niciodată nu ne-am situat sub podium ca număr de vizitatori unici pe zi/săptămână/lună și an.

Totul, datorită dumneavoastră, cititorilor ePitești.ro. Vă mulțumim!

Echipa ePitești.ro

 

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3