930X122 MAIA

fotomodel

MARIA LORINA, FEMINITATE ȘI ELEGANȚĂ

Se numeşte Maria Lorina, are 20 de ani şi este fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din Pitești. La un moment dat a început să studieze administrarea afacerilor, însă şi-a dat repede seama că nu este tocmai ceea ce îşi doreşte. S-a reorientat către hairstyling și urmează cursuri în acest sens.

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

,,Am urmat cursuri de modelling şi în trecut, însă doamna profesoara de atunci nu şi-a dat prea mult silinţa. Nu am renunțat, însă, mergând pe ideea că dacă mi se potrivește cu adevărat cu siguranță voi găsi o altă oportunitate în lumea modei. Îmi place foarte mult ceea ce fac, iar în afară de modelling sunt pasionată şi de hairstyling. Ador să călătoresc şi să descopăr locuri noi.’’, spune Maria.

Ea intenționează să se reînscrie la facultate, însă de această dată la psihologie. (Foto: Facebook Maria Loryna Mihaela)

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA