930×122 CAPRA 5

colegiul bratianu

MISS POPULARITATE DE LA „BRĂTIANU” VREA SĂ CÂNTE LA VOCEA ROMÂNIEI

Colegiul Naţional “I.C. Brătianu” din Pitești a organizat ediția din acest an a Balului Bobocilor la restaurantul Castel. Cel mai aşteptat moment a fost, desigur, desemnarea câştigătorilor: Ariana Furnea şi Paul Axinte sunt Miss şi Mister Boboc 2014 ai prestigioasei unități de învățământ preuniversitar. Titlul de Miss Popularitate i-a revenit Stephaniei Costache, sora Georgianei Costache, pe care o știți de la emisiunea muzicală Next Star de pe Antena 1.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Stephania, care învață la specializarea Științele Naturii, a trecut cu brio cele trei probe. Proba de talent a fost, însă, cea care i-a adus titlul de Miss Popularitate. „Am cântat un colaj de trei piese: un musical, “Super Bass” a lui Nicki Minaj şi „Bang Bang” a lui Jessie J. A fost o experienţă minunată şi nu mă aşteptam să câştig. Am vrut să particip nu pentru a câștiga, ci ca să mă distrez şi ca să am amintiri frumoase. Sora mea m-a încurajat şi m-a susţinut tot timpul.”, spune Stephania pentru ePiteşti.

Ea îşi doreşte să ajungă o mare cântăreaţă. Deja și-a propus ca la anul, atunci când va avea vârsta necesară înscrierii în concurs, să participe la emisiunea de talente Vocea României de pe PRO TV. În vârstă de 15 ani, Miss Popularitate de la Colegiul Naţional “I.C. Brătianu” ia lecții de canto de la 7 ani. Mai întâi la Palatul Copiilor din Piteşti cu profesorul Nicu Popa. Acum orele de canto le face cu celebra Crina Mardare, la şcoala de muzică a acesteia din Bucureşti. (Foto: Facebook Stephania Costache)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90