930×122 CAPRA 5

biblioteca judeteana

MUNTENIA FASHION DAYS, FESTIVAL INTERNAȚIONAL DE MODĂ ÎN PITEȘTI

Aseară la Biblioteca Judeţeană din centrul Piteștiului a avut loc deschiderea oficială a festivalului internațional de modă Muntenia Fashion Days, eveniment organizat de Valeria Coman și care se va desfășura până pe 29 august inclusiv.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Pe scările bibliotecii modele de la renumite agenţii de profil din Argeş au prezentat publicului ţinute vestimentare ale unor cunoscuți designeri. Surpriza serii a fost momentul în care copiii de la câteva şcoli au defilat în costume tradiţionale românești, lucru pe care l-au făcut, de altfel, și frumoasele fotomodele.

Festivalul a continuat astăzi la Muzeul Judeţean Argeş cu o prezentare de colecții vestimentare. Diseară, cu începere de la ora 20, la Hotel Victoria va avea loc Gala festivalului. Mâine, în ultima zi a evenimentului, sunt programate o nouă prezentare a colecțiilor vestimentare, de la ora 12, la Vila Florica din Ştefăneşti, și, de la ora 20, în Piaţa Primăriei sau la Teatrul „Alexandru Davila” (în funcție de vreme), Fashion Show.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Amintim că la festival participă designeri din România şi din alte ţări, cum ar fi Ungaria, Franţa, Italia, Belgia, Turcia și Maroc. (Foto: Facebook Ionuţ Adrian Radu, Bianca Buca, Costi Ivaşcu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA