EcoMoto 930×122

manichiura

PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȘOARE: MANICHIURA PERFECTĂ DE REVELION! VEZI GALERIE FOTO!

Manichiura pentru Revelion este un aspect care nu trebuie nicidecum neglijat atunci când decidem să avem un look bine pus la punct la petrecerea dintre ani.

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

Tendințele în materie de unghii de petrecere pentru sezonul toamnă/iarnă 2013-2014 se bazează pe accente metalice, mult sclipici şi opulenţa anilor disco, în acord perfect cu accesoriile de petrecere şi cu detaliile propuse şi de marile case de modă – paiete, decoraţiuni complicate, printuri sau inserţii metalice. În ultimii ani aplicarea unghiilor false a devenit din ce în ce mai folosită.

Manichiura cu gel este utilizată de tot mai multe doamne și domnișoare. Fie că nu ai timp să mergi în fiecare săptămână la manichiură, fie că unghiile tale nu rezistă mai mult de două zile, manichiura cu gel este cea mai bună alternativă, o spun specialiştii. Preţul unei astfel de manichiuri variază. Dacă alegi să mergi la un salon, vei scoate din buzunar între 90 şi 150 de lei. Dacă optezi pentru o manichiură la domiciliu făcută de o persoană neatestată, vei plăti între 40 şi 70 de lei. Să nu uităm că mâinile sunt și ele cartea de vizită a unei femei şi oricât de ocupate am fi trebuie să avem grijă şi de noi. (Foto: Facebook Ana Unghii)

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90