New Profesional Consult 930 x 122

denisa elena dinica

A POZAT LA VIDRARU ÎN LENJERIE INTIMĂ LA MINUS 10 GRADE CELSIUS!

Frumoasa piteşteancă Denisa Elena Dinică, model şi elevă a Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” , a avut parte recent de o şedinţă foto incendiară. Sau, mai degrabă, glaciară?

Citiți și: Investiție de mii de € la Vidraru

Denisa a pozat în lenjerie intimă pe o vreme la care puţini se încumetă să iasă din casă! ,,Am realizat această şedinţă foto pentru a-mi îmbunătăţi portofoliul. Fotografiile au fost făcute în zona barajului Vidraru de fotograful Cristian Romeo. Vremea nu a fost deloc plăcută. Erau minus 10 grade Celsius! Am pozat timp de aproximativ 4 ore, însă atunci când îmi place ceea ce fac nimic nu mă poate opri”, ne spune ea.

Amintim că Denisa Elena Dinică are 18 ani. De 3 ani încoace lucrează ca model. A colaborat cu mai multe agenţii de modă din Piteşti (Xcentric Models, Duchess Models și Unick Models), dar şi cu brend-urile InPuff, Raluca Martinescu şi Piera.

Citiți și: Argeș. Imagini virale: un om lovește un urs! Poliția, oficial!

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90