EcoMoto 930×122

foto

ȘEDINȚĂ FOTO DE VIS PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Make-up artistul Monalisa Pandelea și echipa ei au ales Transfăgărășanul pentru o ședință foto de zile mari. În zona cetății Poenari câteva fete frumoase au participat la un shooting în care au scos în evidență machiajul Monalisei, coafurile hair-stylist-ului Cristina Preda și rochii ca de poveste. Fotografiile au fost făcute de Ionuț Costea.

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

„A fost o ședință foto ceva mai diferită. Mi-a plăcut mult!”, spune Ana Nedelea, una dintre protagoniste, cu care cititorii noștri au făcut cunoștință cu ceva timp în urmă: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fost-miss-boboc-la-bratianu-si-danseaza-trupa-starfix-vezi-galerie-foto/.

Amintim că piteșteanca Monalisa Pandelea este absolventă a Academiei de make-up BCM din Milano, singura de acest gen din Europa. (Foto: Facebook The Beauty House)

Citiți și: Transfăgărășanul poate fi redeschis temporar!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90