930 x122 grota rece

fotomodel

SIMINA MOISE, FEMINITATE LA SUPERLATIV (GALERIE FOTO)

Deşi se află la începutul carierei sale de fotomodel, piteșteanca Simina Moise pozează deja ca o adevărată profesionistă. Modellingul i-a schimbat în bine stilul de viață.

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

,,Pot spune cu mâna pe inimă că modellingul este singura activitate care mă reprezintă în totalitate. Am devenit mai elegantă, mi-am schimbat comportamentul şi mănânc sănătos. Am renunţat la mâncarea de tip fast food şi la sucurile cu acid. Sunt sigură pe mine, optimistă și aş trece peste orice şi oricine pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.’’, ne spune Simina.

În vârstă de 17 ani, este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Barbu’’. Îşi doreşte să studieze la o facultate de psihologie. Nu pentru a profesa pe viitor în domeniu, ci pentru cultura sa generală. I-ar plăcea, însă, să lucreze ca stewardesă. (Foto: Facebook Simina Moise)

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90