930 pe 122 COSTACHE

oferta

SUPER OFERTĂ PENTRU REVELION LA VIVA SALON

Vă doriți o schimbare de look pentru noul anotimp? Vreți să primiți iarna cu braţele deschise şi cu un nou aspect? Vă recomandăm să începeți cu părul! Coafuri extravagante, cocuri clasice, împletituri de poveste, tunsori remarcabile şi combinaţii de culori care mai de care mai interesante, de toate puteţi beneficia la preţuri mici la Viva Salon, în Piteşti.

Citiți și: Ce ne rezervă vremea de Crăciun și Revelion

Pentru ca schimbarea să fie completă, vă sfătuim să adăugați chipului dumneavoastră un plus de culoare cu ajutorul machiajului realizat cu multă răbdare şi acurateţe de către make-up artistul salonului.

Şi pentru că a mai rămas puţin timp până la sărbători, Viva Salon a pregătit pentru doamne şi domnişoare o super ofertă pentru Revelion: make-up şi aranjat la doar 100 de lei.

Citiți și: Revelion 2024 la Hotel Star Plaza – Bascov! Atmosferă de excepție în noaptea dintre ani

Pentru programări şi informaţii suplimentare aveți la dispoziție numărul de telefon 0761.551.987. Viva Salon Hair & Make-Up este situat pe strada Intrarea Teilor, la nr.1, bloc PS6A, scara A.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache