Comdata 930 x 122

oferta

SUPER OFERTĂ PENTRU REVELION LA VIVA SALON

Vă doriți o schimbare de look pentru noul anotimp? Vreți să primiți iarna cu braţele deschise şi cu un nou aspect? Vă recomandăm să începeți cu părul! Coafuri extravagante, cocuri clasice, împletituri de poveste, tunsori remarcabile şi combinaţii de culori care mai de care mai interesante, de toate puteţi beneficia la preţuri mici la Viva Salon, în Piteşti.

Citiți și: (VIDEO) ACUM: LA MULȚI ANI! REVELION INCENDIAR ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Pentru ca schimbarea să fie completă, vă sfătuim să adăugați chipului dumneavoastră un plus de culoare cu ajutorul machiajului realizat cu multă răbdare şi acurateţe de către make-up artistul salonului.

Şi pentru că a mai rămas puţin timp până la sărbători, Viva Salon a pregătit pentru doamne şi domnişoare o super ofertă pentru Revelion: make-up şi aranjat la doar 100 de lei.

Citiți și: (VIDEO) ACUM: COD ROȘU DE AGLOMERAȚIE EXTREMĂ ÎN PITEȘTI

Pentru programări şi informaţii suplimentare aveți la dispoziție numărul de telefon 0761.551.987. Viva Salon Hair & Make-Up este situat pe strada Intrarea Teilor, la nr.1, bloc PS6A, scara A.

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066