Posada 930 x 122

coafura

VIVA SALON, ALEGEREA PERFECTĂ

Fără niciun fel de îndoială, coafura spune foarte multe despre trăsăturile de caracter ale unei femei. Este important să arătăm deosebit atunci când mergem la birou, la o cină la restaurant, la o întâlnire romantică sau la un eveniment monden.

Citiți și: CABANĂ RENUMITĂ, OFERTE SPECIALE DE REVELION

Şi dacă la prima vedere realizarea unei coafuri pare floare la ureche, în realitate lucrurile nu stau deloc aşa. Trebuie să ţineţi cont de trăsături, de personalitatea pe care o aveţi, de culoarea tenului, de fizionomie, etc. Tocmai din acest motiv, indicat ar fi să mergeţi la un specialist în domeniu, unul care să cunoască îndeaproape toate aceste aspecte.

Recomandarea noastră este Viva Salon Hair & Make-Up din Pitești, un spațiu primitor, amenajat cu bun gust, în care, doamnelor și domnișoarelor, veţi fi întâmpinate de gazde deosebite, mereu atente la cerinţele şi nevoile dumneavoastră.

Citiți și: CONCURSUL VIVA SALON, APROAPE DE FINAL

Preţurile sunt ofertante. Iată câteva exemple:

-Pachet mireasă (machiaj plus coafură) – 200 de lei

-Pachet ocazie (machiaj plus coafură) – 120 de lei

-Ofertă coafor (spălat, aranjat perie/placă/ondulator/creponat/miracle) – 39 de lei

-Ofertă machiaj – 50 de lei

-Ofertă hair-steamer (spălat plus hair steamer plus fiolă plus styling) – 59 de lei

-Ofertă manichiură (aplicare gel pe unghia naturală) – 40 de lei

-Ofertă epilat total – 45 de lei

Pentru programări şi informaţii suplimentare aveți la dispoziție numărul de telefon 0761.551.987. Viva Salon Hair & Make-Up este situat pe strada Intrarea Teilor, la nr.1, bloc PS6A, scara A.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066