930×122 CAPRA 5

ionuț moșteanu

Moșteanu (USR) atac la Iohannis: „Mesajele au fost de activist PNL”

Astăzi, Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt USR-PLUS a făcut declarații cu privire la ceea ce se întâmplă în aceste zile în Parlament. Acesta l-a acuzat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu că ”a pus PSD-ul la remorca domnului Florin Cîțu”.

Citiți și: Pitești. Se anunță un nou eșec răsunător: Moșteanu candidează pentru Primărie

DECLARAȚIILE LUI IONUȚ MOȘTEANU

 

Citiți și: Ionuț Moșteanu: Viitorul prefect al județului va fi de la USR

„Ce se întâmplă zilele astea în Parlamentul României este fără precedent. Este fără precedent ca o majoritate să blocheze dreptul constituțional al minorității de a depune o moțiune de cenzură. Ne uităm la declarații și vedem că joi, domnul Marcel Ciolacu a declarat că cei 157 de parlamentari PSD vor susține o moțiune depusă de USR.

După aceea, ceva s-a întâmplat. Pare că de vineri încolo, domnul Marcel Ciolacu a primit un ordin și a pus PSD-ul la remorca domnului Florin Cîțu și de trei zile îi ține spatele în Biroul Permanent, neasigurând cvorum. Doar discută, povestește de moțiuni alternative, tot felul de lucruri, perdele de fum. Dacă vrea să dovedească faptul că nu are o comandă dublă, așa cum se spune, trebuie să vină la Birourile Permanente”, a declarat Ionuț Moșteanu, în cadrul unei conferințe de presă.

În ceea ce privește semnăturile parlamentarilor, acesta a declarat faptul că, echipa premierului Florin Cîțu le contestă și susține că se întâmplă acest lucru deoarece „Florin Cîțu încearcă să se mai agațe, cu disperare, câteva zile de scaunul de la Palatul Victoria”.

„Doar semnatarul poate contesta autenticitatea semnăturii. În momentul de față, niciun parlamentar, din cei care au semnat moțiunea, nu își contestă semnătura”, a precizat Ionuț Moșteanu.

MESAJELE LUI KLAUS IOHANNIS AU FOST DE ACTIVIT PNL

De asemenea, purtătorul de cuvânt USR-PLUS a criticat dur și reacția președintelui Klaus Iohannis, afirmând că șeful statului nu și-a îndeplinit rolul de mediator, ci pe cel de ”activist PNL”.

„Din păcate, nu de mesaje publice era nevoie, ci de exercitarea rolului de mediator dat de Constituție. Când a avut pe masă decizia de revocare a lui Stelian Ion, a avut ocazia să deblocheze criza. Mesajele au fost de activist PNL”, a declarat Ionuț Moșteanu.

În cursul zilei de astăzi, va avea loc o întâlnire între președintele Klaus Iohannis și premierul Cîțu. Ionuț Moșteanu speră ca în urma acestei întâlniri lucrurile să se rezolve, premierul să facă un pas în spate, iar situația să se ”declocheze”:

„Sper ca în urma acestei întâlniri, președintele Klaus Iohannis să-i ceară lui Florin Cîțu să facă un pas în spate și astfel să terminăm această criză politică. Să ne reașezăm la masă cu partenerii de la PNR și UDMR, să continuăm ce am început acum 8 luni de zile, cu un nou premier de la PNL. Sper că asta va fi decizia, ar fi o decizie înțeleaptă de oameni de stat care ar debloca această situație.

Sursă video: Facebook Ionuț Moșteanu

Sursă foto: captură video Facebook Ionuț Moșteanu

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    Moștene, la alegerile viitoare sau anticipate o să luați voturi cât Pinochio sau ALDE…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90