pizzeria sapori  930 122

comunicat de presă

Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

Citiți și: „PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș”

Comunicat de presă!

Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni!

Citiți și: Condițiile preșcolarilor din Pitești: O prioritate permanentă

Echipa PSD Mioveni a decis:

Candidatul pentru funcția de primar al orașului constructorilor de mașini este inginerul Aurel Costache, unul dintre cei mai experimentați oameni din administrația publică.

Citește și: ,,Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Aurel Costache este membru al PSD din 1998.

Vreme de 14 ani (2006-2020) a fost viceprimar al orașului Mioveni.

Aurel Costache îi are alături în aceste alegeri și pe viceprimarul Ciprian Țurlea și pe directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Soludarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Mariana Stocheci, deputatul Pavelescu Nicolae și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU au fost alături de organizația PSD Mioveni și în momentul desemnării candidatului.

Citește și: Alături de oamenii din Bradu

Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

,,Pe Aurel Costache îl știu toți locuitorii din Mioveni ca fiind un om echilibrat, foarte bine pregătit, serios și muncitor.

Și-a demonstrat calitățile din plin în perioada în care a fost viceprimar, sunt sigur că le va demonstra și în funcția de primar.

Echipa PSD Mioveni este una dintre cele mai performante din județ, iar rezultatele muncii de echipă se văd la tot pasul în Mioveni!”, a declarat Ion Mînzînă.

,,Experiența bogată în administrație, pregătirea profesională deosebită și echipa PSD Mioveni care îl suține îl recomandă pe Aurel Costache să fie primarul pe care Mioveniul îl merită.

A muncit împreună cu echipa PSD la majoritatea proiectelor care au schimbat fața orașului căruia îi este dedicat pe deplin.

Aurel Costache este omul care unește și construiește în echipă pentru Mioveni!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

,,Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată! Sunt convins că împreună avem forța și susținerea necesare pentru a continua dezvoltarea acestui oraș minunat, cu oameni la fel de minunați!

Citește și: Simona Bucura-Oprescu, surpriză majoră

Mulțumesc și Consiliului Județean și parlamentarilor PSD Argeșpentfu sprijinul constant pe care îl acordă Mioveniului!”, a declarat Aurel Costache.

Nota redacției: Titlul articolului aparține redacției ePitești.ro.

Foto: Facebook/ PSD Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90