New Profesional Consult 930 x 122

accident auto bradu

Motociclist lovit de o mașină în Bradu

Motociclist lovit de o mașină în Bradu

Update ora 14:00, IPJ Argeș transmite: „În noaptea de 29 spre 30 mai a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate un moped și un autoturism, pe raza localității Bradu.

Din verificările polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care conducea un moped pe DJ 659, pe raza comunei Bradu, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența alcoolului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de deplasare (Pitești spre Ștefan cel Mare), de un bărbat de 54 de ani, din Pitești.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și pentru investigații medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, 336 și 196 din Codul Penal.”

Știrea inițială, ora 11:32

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 01:00, pe raza localității Bradu. Un autoturism a intrat în coliziune cu un motociclist.

Din primele informații, conducătorul mopedului nu ar deține permis de conducere și s-ar fi aflat și sub influența băuturilor alcoolice.

 

În ceea ce privește starea de sănătate a persoanelor implicate, singura victimă a fost motociclistul, care ar fi fost rănit ușor în urma impactului.

 

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90