930 pe 122 COSTACHE

adoptie

maidanezi1

N-o să vă vină să credeţi ce vrea să facă fundaţia „Iubiţi maidanezii”!

Fundaţia „Ute Langenkamp” din Germania, care administrează biobaza veche de la Smeura unde sunt adăpostiţi circa 4.000 de câini, a făcut o ofertă uluitoare Primăriei Piteşti. Informația a fost furnizată astăzi de viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Viceprimarul a anunțat că există o solicitare a fundaţiei de a adopta toţi câinii pe care Primăria îi va strânge cu ajutorul firmei din comuna Bascov pe care a angajat-o în acest sens!

„Nu înţeleg de ce vor acest lucru, dar au spus că vor să îi preia pe toţi. Oricum, noi nu am omorât niciun câine până acum. Dar nici nu mai tolerăm ca maidanezii să fie pe străzi sau să fie returnaţi! Nu prea e normal ca într-un adăpost să fie mii de câini, însă este treaba lor. Atâta timp cât respectă legislaţia, nu avem nimic împotrivă. Dar nu a oprit nimeni fundaţia să strângă maidanezii până acum! Nu ştiu unde vor ţine 6-7.000 de câini, însă nu mai vrem să îi aducă înapoi pe străzi!”, a declarat viceprimarul Piteștiului.

Citiți și: Schimbare! O nouă măsură pentru îmbunătățirea circulației rutiere în Pitești

În ultimele 3 săptămâni, dintre cei 285 de câini strânşi de pe străzile din Piteşti de către firma cu care Primăria are contract 160 au fost adoptaţi deja de fundaţia „Ute Langenkamp”, fundație care de 10 ani administrează vechea biobază de la Smeura. Explicaţia ar fi că există solicitări de adopţii din Germania.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3