Donaris 930 x 122

deszapezire

Nămeți cât casa pe Transfăgărășan!

Nămeți cât casa pe Transfăgărășan!

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Drumarii au început deszăpezirea Transfăgărășanului, cel mai spectaculos drum din România și unul dintre cele mai spectaculoase din România.

Deocamdată, drumarii acționează de o parte și de alta a tunelului de la Bâlea care, momentan, rămâne închis. Transfăgărășanul este programat să se deschidă abia în jurul datei de 1 iulie, în funcție de condițiile meteo, adică de abia după ce salvamontiștii și drumarii consideră că pericolul avalanșelor a trecut.

Citiți și: Transfăgărășanul poate fi redeschis temporar!

Acum riscul este destul de mare la altitudini ridicate, din imagini putându-se vedea că nămeții depășesc în înălțime utilajele de deszăpezire.

De altfel, salvamontiștii recomandă turiștilor să evite să se aventureze la altitudini mari, traseele la peste 1.800 de metri altitudine fiind închise.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3