New Profesional Consult 930 x 122

meteorologii

NE LASĂ PLOILE? AFLĂ CE SPUN METEOROLOGII!

În condiţiile în care temperaturile au fost în ultimele zile sub valorile normale ale acestei perioade, ieri şi-au mai făcut apariţia şi ploile. Cum va fi vremea în weekend?

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Conform datelor furnizate de meteorologi, atât azi, cât şi mâine vremea va fi în general frumoasă în judeţul Argeş. În prima parte a zilei de astăzi cerul va mai fi acoperit de nori, dar după-amiază îşi face apariţia soarele.

Totuşi, va fi rece. Temperaturile maxime nu vor depăşi 18 grade Celsius, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 6 grade Celsius. Vântul va bate cu până la 10 km la oră.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Mâine, vremea se încălzeşte, temperatura maximă tinzând spre 22 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va bate cu 9 km la oră.

Începutul de săptămână va fi cu vreme predominant frumoasă, cu temperaturi maxime de 21 grade Celsius, pentru ca de joi să se instaleze din nou o masă de aer rece, temperatura maximă pentru ziua respectivă fiind de 17 grade Celsius.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3