930 x122 grota rece

incendiu

Necaz pentru o familie din Argeș. Le-a luat casa foc în prag de sărbători!

Necaz pentru o familie din localitatea Vulpești, în preajma sărbătorilor de Paște. Casa le-a luat foc în această după-amiază într-un incendiu care a pornit de la coșul de fum, potrivit ISU Argeș.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

La venirea pompierilor, incendiu se manifesta violent, existând pericolul de extindere.

La fața locului au intervenit echipajele de pompieri cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat. O femeie în vârstă de 66 de ani a suferit atac de panică și a fost transportată la spital.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

Al doilea echipaj de paramedici sosit în sprijin a monitorizat la fața locului o a doua femeie care a prezentat atac de panică, ulterior nefiind necesar transportul la spital.

Flăcările s-au manifestat violent la nivelul acoperișului și al mansardei fiind distruse bunurile din interior, precum și tâmplăria.

Nu au fost persoane surprinse de incendiu în casă, iar intervenția pompierilor a făcut ca flăcările să fie oprite din dezvoltarea la o locuință din imediata vecinătate.”, transmite ISU Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90