New Profesional Consult 930 x 122

parcare

Nemaivăzut în Pitești: parcare subterană, loc de joacă, pistă de alergare, teren de sport

Pitești. Se face o parcare subterană!

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Joi are loc o ședință ordinară a Consiliului Local al municipiului Pitești, iar pe ordinea de zi figurează și un proiect de aprobare privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru o investiție extrem de importantă.

Este vorba despre construirea unei parcări subterane pe un teren situat pe Aleea Pieței din cartierul Prundu. De fapt, parcarea va fi construită pe locul pieței care va fi demolată.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Conform PUD-ului, parcarea va fi construită pe un teren de 4.048 mp, va avea două niveluri la subsol, parter și terasă circulabilă pe care vor fi și un teren de sport, loc de joacă pentru copii, pistă de alergare, zonă de odihnă și spații verzi.

Accesul carosabil la parcare se va face din străzile Horia, Cloșca și Crișan și din Aleea Prundu.

Investiția va avea drept rezultat 360 de locuri de parcare și are drept scop decongestionarea traficului rutier.

Foto descriptiv: YeParking

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

13 comentarii

  • Rebegea spune:

    Super!

  • ALGADO spune:

    Nu faceți și tunel pana la sala polivalenta, acolo nu sunt locuri de parcare ne sufoca pe noi pe aleea Herta, sau puteți sa folosiți canalul subteran existent. Lipsa de logica din partea primăriei.

  • Dra spune:

    Întreabă pe fostul primar ionica de ce a ales acea locație pentru Pitești Arena.?.Așa că nu mai criticați pe dl Gentea că nu sunt proiectele mandatului său(Pitești Arena,Bazinul Olimpic,Toaleta din centru și Piata Primăriei),Domnia sa a continuat proiectele contractate de omul negru ionica.

  • Johnny spune:

    Pesedisti sunt amândoi.
    Dacă oamenii nu sunt de vină nu e atunci partidul de vină?
    Și la fel, dacă oamenii sunt de vină, nu e și partidul de vină pt că i-a oferit ca cei mai buni dintre ei?

  • Ionuț spune:

    Foarte bine, același lucru se poate face și la Finanțe, în Găvana la fostul capăt al liniei 19, între Bl B18,20 , și s-ar elibera bdul 1 Decembrie, prin spatele L-urilor 1,2,3, strada Făgăraș Bl D2, E 2,3,4, etc.

  • Meh spune:

    Faceti in toate cartierele, eliminati masinile parcate aiurea pe trotuar si parcarile laterale de pe marginea drumurilor ca sunt oribile si plantati copacii inapoi ca au si ei un rol.

  • Ce veste minunata! spune:

    E loc și de o buda la subsol, pe doua niveluri! Au umplut orașul de popice portocalii, semafoare și indicatoare cu parcarea interzisa ca să venim din toate cartierele sa parcam în prundu! Nesimțiții…

  • Dumitru Catalin Cirstea spune:

    Bună ziua, după construirea acestei parcări, vor mai circula mașinile pe trotuar în cartierul Prundu? Un cartier sufocat de mașini parcate pe trotuare , de foarte multe ori sunt obligat să merg pe stradă.
    Pentru locul de joacă,pistă de alergat etc, felicitări.

  • Alina spune:

    Și în Trivale la complexul 2 ar fi foarte bună o parcare ori subterana, ori supraetajata pe locul pieței.

  • Olaru Ion spune:

    În zona Spitalului județean,pe str.Dr.Victor Babeș,se circulă îngrozitor. Automobiliștii apasă accelerația de parcă toți sunt de la salvare.Pe trotuare sunt mașini parcate.Instalati indicatoare pt.restrictii de viteză.Construiti parcare subterană.Ridicati mașinile parcate/deteriorate.Luati măsuri cu cei care aduc gunoi lângă blocul nostru..

  • Carmen spune:

    Cine mai are interese ? Un proiect forțat asemenea celor lui Ionică. Locul cu pricina este înconjurat de blocuri,iar distanța între ele este atât de mică, încât cei care vor veni la teren sau locul de joacă,vor fi acuzați fara voia lor de voyerism! Nu mai vorbesc de mizeria și zgomotul pe care le vor suporta pe timpul lucrărilor. Repet,locul e destul de mic, înghesuit,ca un pătrat înconjurat de blocuri. Veți aduce la.disperare niște oameni care n au nicio vină, Renovați piața,cartierul n are piață, plantați copaci,flori,nu știu,dar lăsați ne să mai respirăm in Piteștiul ăsta sufocat de construcții și semafoare!

  • oktavijan spune:

    toate facute in 3anii..iar alti din incapacitatea lor nici in doua mandate ,felicitariidnu GENTEA…vad ca ambasade va viziteaza,vin campionii de sport care totii sunt incantatii.si-.de la FEDERATIA D NATATIE.foarte multi…si eu am spus ca dv.lucrati nemteste…inca odata..sunte/ti de admirat..va rog sa mai candidati la inca un mandat..avem nevoie de infrastructurii si noi proiecte../succes in REABILITAREA PITESTIULUI/.

  • Cris spune:

    Am mai comentat despre parcări.Ce e așa important in Prundu de se face acolo când în Centru,unde mai ai treburi pe la diverse firme și instituții ,nu găsești un loc ?
    Toate le rezervă Primăria firmelor pt angajații lor (inclusiv instituțiile Statului).Sa nu se mai mire firmele de ce nu au clienți si dau faliment.Dar de fapt multe sunt pt spălat bani doar.Poate sa nu intre un client o luna (montați camere pt verif) că ei tot au bani…Scriptic vor declara X clienți,vor avea intrări/ieșiri false (de bani și produse/servicii comercializate)ca sa spele banii din spagi…Să-mi arate Primăria intai unde sunt locurile de parcare rezervate pt cetățenii care au treabă chiar la Primărie și apoi să toace miliarde pe parcări ca sa poata locuitorii din Prundu sa țină cate 3 mașini /familie/apartament in timp ce alții poluează centrul și dau ocol și 30 min pana găsesc parcare la minim 1km de locul unde au treabă…Dne ferește să ai nevoie undeva cu un om în vârstă,greu deplasabil sau să trebuiască să cari ceva.Analfabetii ăștia din PSD nici nu au auzit de parcare limitată în timp…Mafioții lor pot să-și parcheze bolizii chiar și gratuit ,unde vor.Ce ,voi ați văzut vreodată pe cineva să controleze mașinile parcate,daca au platit și pt cat timp ?Votați mafia PSD în continuare …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3