Eurial 930 x 122

amenzi

Nereguli grave și activitate suspendată la săli de jocuri, în Pitești!

Nereguli grave și activitate suspendată la săli de jocuri, în Pitești!

Citiți și: Pitești. Puștiul care a făcut praf BMW-ul Poliției era la curse pe stradă!

Orice exercițiu comercial pe raza municipiului Pitești trebuie să se desfășoare cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

În acest sens polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Serviciului Control Construcții, Mediu și Activități Comerciale – Poliția Locală Pitești întreprind zilnic acțiuni.

Citiți și: Edilul, tranșant despre situația ireală din față de la Brătianu!

Au scopul prevenirii și eradicării tuturor faptelor de comerț neautorizat.

„Ca urmare a verificărilor, în perioada 16 – 20.09.2024 au fost aplicate un număr de 9 sancțiuni contravenționale, conform actelor normative în vigoare.

Și aplicate 5 măsuri complementare de suspendare a activității de alimentație publică (servire băuturi), în mai multe săli de jocuri electronice de pe raza municipiului Pitești, conform O.G. nr. 99/2000, pentru lipsă autorizație emisă de autoritatea publică locală, în conformitate cu prevederile Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal.”

Nereguli grave și activitate suspendată la săli de jocuri, în Pitești!

Totodată, polițiștii locali din cadrul serviciului, cu atribuții specifice în protecția mediului și în domeniul disciplinei în construcții și a afișajului stradal, au efectuat peste 100 de verificări în perioada menționată.

Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale pentru depozitarea deșeurilor menajere în afara platformelor de gunoi.

Dar și pentru efectuare de lucrări de construcții fără a deține autorizație cf. Legii nr.50/1991, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 17.800 lei.

Puteți lăsa comentarii la acest articol pe Facebook.

Foto: Descriptiv

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90