New Profesional Consult 930 x 122

centru

Nimeni nu se aștepta! Polițiștii au intrat peste clienți în cluburile din Centru

Nimeni nu se aștepta! Polițiștii au intrat peste clienți în cluburile din Centru

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În nopțile de vineri spre sâmbătă și, respectiv, sâmbătă spre duminic, polițiștii Secției 1  Pitești împreună cu polițiștii Biroului Siguranță Școlară Argeș au acționat pentru prevenirea și sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a legislației privind comercializarea produselor din alcool și tutun către minori.

În cadrul acțiunii au fost verificate mai multe unități economice din zona centrală a municipiului Pitești, în vederea identificării și sancționării operatorilor economici care nu respectă prevederile legale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform informațiilor ePitești, printre localurile controlate ar fi fost The Place, La Strada, Office, Pavone și nu numai.

La 10 locații, polițiștii au efectuat instruiri cu privire la cadrul legal incident, cu reprezentanții operatorilor economici.

De asemenea, în cadrul acțiunilor au fost legitimate 33 de persoane și au fost purtate discuții cu caracter preventiv cu 164 de beneficiari.

Au fost prezentate și prevederile referitoare la modificarea legislației privind modul de aplicare a pedepselor în cazul unor infracțiuni rutiere, precum și riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale conform Legii 349/2002 privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3