New Profesional Consult 930 x 122

bascov

Noapte „nebună” în club, lângă Pitești. Incredibil ce a pățit un tănăr!

Noapte „nebună” în club, lângă Pitești. Incredibil ce a pățit un tănăr!

Citiți și: Sistem nou obligatoriu în toate mașinile!

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușire a bunului găsit.

Astfel, persoana vătămată, de 23 de ani, din Bascov, a sesizat că în noaptea de 09 spre 10 aprilie 2022, în timp ce se afla într-un club de pe raza localității Bascov, persoane necunoscute i-ar fi sustras un telefon mobil.

Citiți și: Revelion 2024 la Hotel Star Plaza – Bascov! Atmosferă de excepție în noaptea dintre ani

Inițial, în cauză s-au desfășurat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, însă, în urma probatoriului administrat, a fost schimbată încadrarea juridică initială, în infracțiunea de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare în posesia făpturitorului, conform art. 243 din Codul Penal.

Astfel, s-a stabilit că telefonul în cauză a fost însușit de către o tânără de 24 de ani, din Pitești, care a însoțit persoana vătămată în club, iar la revenirea la domiciliu ar fi constatat că telefonul persoanei vătămate se afla în geanta sa, fără ca aceasta să îl restituie.

Ca urmare a celor rezultate în urma cercetărilor, prejudicial, cu o valoare estimată de peste 3.500 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar între părți a intervenit împăcarea.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere corespunzătoare.

Foto: Descriptiv – digi24.ro

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache