New Profesional Consult 930 x 122

autospeciale

NOI AUTOSPECIALE DE SALVARE PENTRU ZONA MONTANĂ DIN ARGEȘ

Noi autospeciale de salvare pentru zona montană din Argeș. Două autospeciale pentru intervenții rapide au fost achiziționate de autoritățile județene și, începând de ieri, au intrat în dotarea Salvamont Argeș.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Sunt două noi utilitare UTV marca Polaris, de 1.000 de cm cubi și 85 de cp, cu 3 locuri, tracțiune 4×4 și extindere platformă. Valoarea acestor autospeciale se ridică la 149.000 de lei, informează Consiliul Județean Argeș, care a finanțat investiția.

„Aceste vehicule asigură transportul salvatorilor și victimelor din zonele greu accesibile, unde accesul cu autovehicule este foarte greu sau chiar imposibil, scurtând astfel foarte mult timpul de reacție al echipelor Salvamont, precum și timpul de predare a victimelor către echipajele specializate”, precizează sursa citată.

Citiți și: Viscol puternic în Argeș! Imagini incredibile

Una dintre autospeciale va fi utilizată în zona Transfăgărășan, iar cealaltă, în zonele Câmpulung, Iezer Păpușa și Piatra Craiului.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3