EcoMoto 930×122

detinuti

NOI FONDURI PENTRU DEȚINUȚII DIN MIOVENI

Noi fonduri pentru deţinuţii din Mioveni. Ministerul Justiţiei are în plan extinderea spaţiilor de detenţie de la Penitenciarul Mioveni (foto) prin construirea unui nou corp de clădire, lansând licitaţia necesară desemnării constructorului.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În acelaşi timp, ministerul a lansat şi licitaţia pentru asigurarea de condiţii pentru convorbirile telefonice la care au dreptul deţinuţii, urmând să fie implementat un nou sistem în acest sens.

Pe de altă parte, circa 50.000 de lei vor fi cheltuiți în perioada imediat următoare pentru achiziţionarea de conserve pentru hrana deţinuţilor de la Penitenciarul Mioveni. Acestea ar trebui să acopere necesarul prevăzut în norma de hrană pentru 3 luni. Ofertele vor putea fi depuse de către agenţii economici interesaţi până pe 7 martie 2019.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3