NOR CURIER 930X122

pubele deșeuri reciclabile

Noi pubele pentru colectarea deșeurilor reciclabile, instalate în Pitești

Ieri, 20.10.2021, au fost montate 9 pubele pentru colectarea deșeurilor reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă – trei insule, în trei platforme de colectare a deșeurilor unde există containere îngropate, din cartierul Prundu, și anume: bloc B15, B31- Lidl și B30- intersecția dintre Bd. Basarabiei cu Bulevardul Petrochimiștilor.

Primăria Municipiului Pitești a achiziționat, la începutul lunii august, 36 de pubele pentru colectarea deșeurilor reciclabile, dintre care 15 au fost montate în data de 11.08.2021 în cinci platforme din cartierele Craiovei și Prundu, alte 12 au fost montate în data de 30.09.2021 în patru platforme din cartierele Prundu, Războieni și Craiovei, în data de 20.10.2021 continuând montarea celorlalte 9 pubele, în trei platforme din cartierul Prundu.

Municipalitatea face apel către utilizatori să le folosească în mod corespunzător, exclusiv pentru depozitarea deșeurilor din plastic/metal, hârtie/carton sau sticlă și nu pentru alte tipuri de deșeuri.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Pe str.Traian, în spatele clubului sportiv ,,Viitorul” cănd puneți pubele de gunoi ?!
    Spatiul (parcarea+loc de pubele gunoi) este infiintata recent iar locatarii (nesimtiti) au inceput dejea sa lase gunoiul acolo
    Precizez faptul ca in trecut au fost pubele de gunoi in acel loc
    Va multumim ptr.receptivitate !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90