Donaris 930 x 122

ipj arges

Noi șefi la Poliția din Argeș

Noi șefi la Poliția din Argeș

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Inspectoratul de Poliție Județean anunță noi schimbări.

Începând cu data de 27 aprilie a.c., prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, au fost împuterniciți să îndeplinească atribuțiile de șef de structură din subordinea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, după cum urmează:

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

Comisar Șef Marinescu Sorin Cristian, împuternicit în funcția de șef al Secției 1 Poliție Pitești, pentru o perioadă de 6 luni;

Comisar Șef Tomescu Gabriel Petruț, împuternicit în funcția de șef al Secției 3 Poliție Pitești, pentru o perioadă de 6 luni;

Comisar Coman George Irinel, împuternicit în funcția de șef al Biroului Investigarea Criminalității din Mediul de Afaceri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș.

Amintim că, săptămâna trecută comisarul Mihai Neagoe a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3