930 x122 grota rece

mrbit

Noi tendințe în jocurile de masă

Noi tendințe în jocurile de masă

Jocurile de masă sunt clasice, tradiționale și îndrăgite de orice fan al jocurilor de noroc. Nu te poți gândi la astfel de jocuri fără să treci în revistă regulile pokerului cu toate variațiile sale, de exemplu.

Totuși, precum orice alt lucru din această lume, și jocurile de masă evoluează. În ziua de astăzi, experiența tradițională oferită de acestea poate fi încercată în mai multe moduri, după cum vei vedea în cele ce urmează. Este de la sine înțeles faptul că tendințele se îndreaptă cât mai mult spre mediul online, anume spre tipologia live casino pe care atât de mulți pasionați o îndrăgesc.

Cum a schimbat mediul online jocurile de masă?

Evident, apariția și dezvoltarea mediului online a implicat jucarea jocurilor de masă… fără o masă. Din fericire, acest concept era deja pus la punct, mai mult sau mai puțin, prin intermediul câtorva jocuri acum devenite clasice, precum Solitaire.

În alte cuvinte, atât pokerul, cât și blackjack și alte jocuri de masă similare puteau fi emulate cu ajutorul unui calculator și totodată transpuse în mediul online. Totodată, conceptele de live game și multiplayer existau deja de mult timp, fapt care a făcut jocul de poker online cu oameni adevărați o realitate în foarte scurt timp.

Desigur, anumite elemente ale jocului ai dispărut odată cu această tranziție. În cazului jocului de joker, expresiile faciale sau mai bine zis lipsa acestora nu mai sunt un mod de a blufa – practic nu mai reprezintă nimic. Apoi, în blackjack, parteneriatele cu ceilalți jucători pentru a învinge casa nu mai sunt atât de comune în mediul online, din motive evidente.

Apariția cazinourilor și jocurilor live

La început a fost online multiplayer. Acum, tedințele cele mai populare arată spre jocurile live, care au loc în fața jucătorului. Platformele care pun la dispoziția pasionaților un dealer live trec la următorul nivel și oferă un decor foarte apropiat de cel al unui cazinou.

Astfel, se pune preț pe imersiunea jucătorului – de altfel, cine nu ar dori să se simtă ca-n Las Vegas? Apoi, spre deosebire de jocurile pur și simplu online, cele live sunt marcate de interacțiune constantă dintre dealer și jucători (inclusiv între jucători).

Se poate spune așadar că jocurile de masă live tind să se întoarcă la origini sau cel puțin să recreeze acea experiență de altădată, prin diferite metode care mai de care mai inedite. În ziua de astăzi, cazinourile cu dealer live sunt la mare căutare.

Evoluția domeniului VR va schimba din nou fața jocurilor de masă

Nu în ultimul rând, industria VR va fi ultima piesă din acest puzzle, piesa care va aduce jocurile de masă la o formă aparent inițială. Mai exact, un headset VR poate fi folosit pentru imersiune completă, acesta redând cu exactitate, în unele cazuri, chiar și mișcările membrelor și degetelor utilizatorului.

Astfel, o partidă de poker într-un cazinou virtual va fi cât mai reală cu putință – prin unele metode actuale, acest lucru este chiar posibil, deși are unele limitări.

În alte cuvinte, în foarte scurt timp vei putea experimenta cele mai populare jocuri de masă în format tradițional, după cum s-ar spune, chiar din confortul casei tale. Desigur, va trebui să investești într-un set VR – dar investiția va fi una plăcută pentru orice pasionat de jocuri de noroc de masă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90