930 x122 grota rece

autobuze publitrans

Noi trasee Publitrans! Gentea și Stroe, anunțul ZILEI!

Noi trasee Publitrans! Gentea și Stroe, anunțul ZILEI!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Noi trasee ale autobuzelor Publitrans din Pitești. Din acest an, autobuzele vor circula și la Ștefănești, respectiv la Moșoaia.

Vestea a fost dată, în urmă cu puțin timp, de primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

Aderarea noilor membri la ADI Transport Pitești s-a făcut astăzi, în cardul unei ședințe la care au participat, alături de edilul Gentea, și primarul comunei Bradu, Dan Stroe (foto), dar și primarii comunelor Bascov, Mărăcineni și Oarja.

„Ștefănești și Moșoaia s-au alăturat ADI Transport Pitești!

Transportul metropolitan se extinde, în acest an, cu 5 linii care vor deservi orașul Ștefănești și 2 linii care vor lega Moșoaia de municipiu.

Astăzi, 21.02.2023, am semnat, în ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Nicolaescu, și de primarii comunelor Bascov, Mărăcineni, Bradu și Oarja, aderarea la Asociație a noilor membri.

Vă reamintesc că prețul unui abonament integrat, în zona metropolitană, pentru o lună, este de 80 de lei, iar prețul unei călătorii integrate pe bază de bilet este de 2,5 lei.”, a scris primarul Cristian Gentea, pe Facebook.

Eco moto 555×222

Comentarii

17 comentarii

  • alin spune:

    este ok ,dar ati scos pe traseu in Pitesti autobuze din evul mediu (au aerisire , vechime….)

  • Eduard Mihai spune:

    Dar autobuze pt Pitești-Mioveni nu mai băgați
    Ca 14 lei la maxi zilnic nu prea e convenabil

  • Iulian Baciu spune:

    Când o sa luați în calcul aglomerația de mașini parcate pe carosabil în zona Zoo(ne chinuim de atâția ani și cred ca amenajarea de parcări, alveola ceva, nici nu întra în calcul prea curând) dar ca idee ieftina, nu credeti ca sâmbăta și duminica puteți decongestiona traficul în zona dacă ați înființa o linie de transport public care sa deservească locuitorii către și dinspre zoo în cartiere?Mergeți prin alte orașe și luați exemple.. Dacă nu, înființați o aplicație unde sa va detaliem idei pe care sa le puneți în practică

  • Andrei spune:

    Ați băgat pe oras autobuze vechi și in afara orașului pe cele bune
    Prețul fiind la fel și pentru ceilalți

  • Cristina spune:

    Felicitări ,dar pe strada Turcești din Pitești când vom avea mijloc de transport Publitrans

  • Fier Florina spune:

    Nu se mai oprește domnul Gentea din realizări. Sa fiți sănătos. Doamne ajuta.

  • Daniela Monea spune:

    Bună seara de ce nu băgați pina la poiana lacului noi nu avem niciun mijloc de transport eu sunt din samara și nu avem mașini de vreo 3 ani și este foarte greu avem și noi copii la școală noi suntem navetiști de noi nu se ocupa nimeni suntem o comuna fără stăpân poate puteți sa ne ajutați și pe noi cu acest chin care îl trăim de atit timp va rugam mulțumesc frumos

  • Ioana spune:

    Am rugamintea de a lua in calcul extinderea transportului intre Pitesti si Costesti.

  • Ion spune:

    Dar pt satele Recea si Catanele care tin de inelul 1 ce faceți?

  • Ioana spune:

    Pe traseul Pitesti -Costesti exista maxi-taxi dar la orele 18-18.30 este ultima cursa din Costesti catre Pitesti,uneori chiar mai devreme.In Costesti sunt doua licee,un spital,uzina,firme de croitorie ,navetisti care merg la diverse firme in Pitesti,…etc.Poate analizeaza cineva acest aspect si se ia o decizie de a introduce autobuze Publitrans pe acest traseu.

  • C r spune:

    Concret , de când avem transport public în Moșoaia și Ștefănești ????
    Informație , doar de dragul de a publica ????

  • Maria spune:

    Linia 2 lasa de dorit ???
    Autobuzele vechi circula prin oras si restul in comune este ok??

  • Marinescu Mariana spune:

    De ce nu spune ti cati bani trebuie sa dea primăriile comunelor pentru transport ?? Este secret?

  • Ghiță Gabriela spune:

    Pe depozitelor este autobuzul nr 1 care circula la niște ore aiurea nu cind poți sa te duci la sv cu el.Sunt multe firme pe depozitelor. Ar trebui autobuze care sa circule la orele cind se duc oameni la muncă.Din trivale, razboieni, craiovei

  • Irina spune:

    Si locuitorii din cartierul Razboieni, zona Turcesti au nevoie de transport public!!!!!!

  • Ely Elena spune:

    MIOVENI -PITESTI VREM STATIE IN CENTRU,AVEM NEVOIE SA VENIM SI AVEM MULT DE MERS,LA CKD NR LASA IN STRADA,LA FACULTATE LA FEL,E UN COVILTIR CU O BANCA RUPTA UNDE BATE VANTUL,LA RAMADA NU AVEM STATIE,TREBUIR URCAT IN CENTRU,SUNTEM OAMENI CU PROBLEME,DVOASTRA ATI STA IN HALUL ACESTA IN PICIOARE,ATATA TIMP,ZECI DE MINUTE??SUNTETI MUNICIPIU RESEDINTA DE JUDET,CIVILIZATIA SI RESPECT PT CETATENI ZERO BARAT!!NICI ORAR TRANSPORT,NICI BANCI,NICI STATIE,CEL MAI SCUMP BILET DIN TARA,IMPARTITI BANII INTRE PRIMARI SI MAFIA VULTURUL,SA VA FIE RUSINE!!!

  • Modan Gheorghe spune:

    Linia 1 care circulă pe Depozitelor, are niște ore de circulat aiurea. Oamenii care lucrează la Lear încep programul la ora 6,30, iar primul autobuz pe linia 1 pleca exact la ora când cei ce lucrează la Lear încep programul,adică 6,30. Ne preocupă mai mult de situația celor din comunele limitrofe, dar de cei care locuiesc în Tudor Vladimirescu, Popa Șapcă, cei din zona Podul Viilor, nu se preocupă nimeni. De ce autobuzele de pe linia 1 pleca nu încep programul la ora 6,cum era odată?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90