NOR CURIER 930X122

directori școli

Noii directori de la „Brătianu” și „Zinca”

Astăzi, la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”din Pitești, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Citiți și: Directorii de școli trebuie să forțeze profesorii să se vaccineze, altfel, pleacă!

În urma rezultatelor, candidații care au promovat această probă și merg în etapa următoare, etapa interviurilor, sunt următorii: Florica Dumitru (foto), de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu”.

Citiți și: Modificări la concursul pentru directorii de școli. Se va da cu specialiști în HR de la firme private

Aceasta este profesor de biologie în cadrul unității de învățământ.

Bogdan Ionescu (foto), tot de la Colegiului Național ”Ion C. Brătianu”, care este profesor de religie în cadrul unității de învățământ.

De la Colegiul Național Zinca Golescu au promovat proba scrisă Silvia Marinescu (foto) și Luță Daniela.

Silvia Marinescu este profesor de biologie în cadrul unității de învățământ, dar în prezent ocupă și funcția de director al instituției, iar Luță Daniela este profesor de informatică.

Proba de interviu se va desfășura după data de 17 noiembrie 2021.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3