EcoMoto 930×122

funcții director

Probă scrisă pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct

Mâine, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”, Pitești se va desfășura proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN ARGEȘ PRECIZEAZĂ: 

Accesul candidaților în săli va fi permis în intervalul orar 9.00-9.30. Instructajul candidaților se efectuează în intervalul orar 9.3 – 9.50, plicurile cu subiecte se deschid la ora 10.00, iar candidații care nu sunt prezenți în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte, pierd dreptul de a participa la concurs. La ora 12.00, cel târziu, se încheie cele 120 de minute pe care candidații le au la dispoziție pentru rezolvarea celor 50 de itemi.

În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

Evaluarea se realizează în sălile în care candidații au susținut proba scrisă, prin deplasarea în sălile respective a membrilor comisiilor de evaluare și, după caz, a observatorilor. Camerele de supraveghere audio-video trebuie să înregistreze obligatoriu toată activitatea de evaluare.

ETAPELE ACTIVITĂȚII DE EVALUARE SUNT URMĂTOARELE

1. Se suprapune, de către unul dintre cei doi membri ai comisiei de evaluare, șablonul de evaluare peste foaia de răspuns.

2. Se compară, pentru fiecare item, răspunsul furnizat de candidat cu răspunsul corect.

3. Dacă răspunsul furnizat de candidat coincide cu răspunsul corect, se acordă punctajul maxim pentru itemul respectiv.

4. În procesul de evaluare se acordă sau punctaj maxim pe item sau zero puncte, fiind interzis să se acorde punctaj intermediar.

5. Se acordă zero puncte pentru un item în următoarele situații:

–  răspunsul furnizat de candidat nu este identic cu răspunsul corect;

– candidatul nu a marcat niciun răspuns corect;

–  candidatul a marcat mai mult de un răspuns ca fiind corect.

6. Se însumează toate punctajele acordate de un evaluator fiecărui item și rezultă punctajul total al testului.

7. Punctajul total al textului se împarte la 10 și rezultă nota pe test.

„Având în vedere identificarea unor situații de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaților, Ministerul Educației va organiza joi, 28 octombrie 2021, o sesiune specială a probei scrise la care vor avea acces doar candidații care transmit comisiei județene până joi, 14 octombrie 2021, ora 16.00, o solicitare însoțită de raportul medical/decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceștia sunt plasați în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată.

În cazul în care documentul de mai sus nu poate fi eliberat până la data și ora precizate, acesta va fi transmis în intervalul 15-25 octombrie, prezentarea sa constituind condiție obligatorie de participare la sesiunea specială”, precizează Inspectoratul Școlar Argeș.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90