New Profesional Consult 930 x 122

BestJobs

Nou loc de muncă disponibil în Pitești! Doar cu studii medii primești 1000 de euro salariu

Un angajat pe poziţia de reglor are un salariu care ajunge, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Jobul este acum disponibil și în Pitești!

Citiți și: 15.000 de lei de la stat pentru acești angajați! S-a anunțat

Ce trebuie să facă un astfel de angajat la locul de muncă

Un reglor este un angajat cu calificare superioară care reglează un aparat în curs de fabricaţie, astfel încât piesele rezultate prin prelucrare să aibă dimensiunile prestabilite.

„Oferta de locuri de muncă în domeniul producţiei se ridică, în medie, la 8% din totalul joburilor disponibile pe BestJobs. Candidaţii căutaţi pentru rolul de reglor trebuie să deţină studii medii şi calificare într-una din meseriile de reglor, mecanic, lăcătuş, strungar, frezor, prelucrător prin aşchiere. Totodată, pentru rol este necesară experienţă de lucru cu maşini şi utilaje într-o companie de producţie, bune cunoştinţe de desen tehnice şi de utilizare a echipamentelor de măsurare specifice. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti la nivel naţional, oferta salarială fiind între 750 şi 1.000 euro net lunar“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Citiți și: Argeș. Sute de locuri de muncă vacante!

Potrivit BestJobs, cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, spor de noapte 25% şi calificare la locul de muncă.

În prezent, 2.498 de posturi vacante pentru poziţia de cloud systems administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Oradea, Timişoara, Braşov, Craiova, Piteşti etc.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

7 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA