NOR CURIER 930X122

anaf

NU AI DECLARAT VENITURILE LA FISC? VEZI CE SE ÎNTÂMPLĂ!

ANAF are o procedură specială de a stabili impozitele, taxele, contribuţiile şi alte sume datorate bugetului pentru persoanele fizice care nu declară veniturile.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Potrivit Codului de procedură fiscală, organul abilitat stabileşte baza de impunere şi obligaţia fiscală de plată aferentă prin estimarea rezonabilă a bazei de impunere, folosind orice probă şi mijloc de probă prevăzute de lege ori de câte ori acesta nu poate determina situaţia fiscală corectă.

Agenția Națională de Administrare Fiscală stabileşte prin estimare baza lunară de calcul a CAS la nivelul minim prevăzut de Codul fiscal. Potrivit Codului fiscal, baza lunară de calcul a CAS nu poate fi mai mică de 35% din câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat. Pentru 2014 nivelul este de 2.223 de lei.

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90