EcoMoto 930×122

parcuri

AVIZ AMATORILOR! PESCUITUL ÎN ȘTRAND ȘI EXPO PARC, STRICT INTERZIS

În ultima perioadă reprezentanţii administraţiei locale piteştene au prins nu puține persoane care nu au găsit alt loc mai bun pentru pescuit decât lacurile din parcurile municipiului. Astfel de lacuri sunt în Expo Parc şi în Ştrand, dar trebuie ştiut că pescuitul aici este interzis.

Citiți și: Vești fantastice pentru toată lumea!

„Sunt prevăzute şi amenzi pentru cei care pescuiesc. Nu există o hotărâre locală care să reglementeze acest lucru, însă totul derivă din regulamentul de organizare şi funcţionare a parcurilor. E clar: pescuitul în aceste parcuri este interzis.”, ne-a declarat Constantin Zichil, şeful Serviciului de Exploatare a Patrimoniului.

În lacul din parcul Ştrand sunt crapi, caraşi şi peşti fitofagi (unii ajung şi la 6 kg), special aduşi pentru a curăţa lacul de vegetaţia în exces. În schimb, în Expo Parc sunt crapi japonezi, aduşi în lac odată cu reabilitarea parcului.

Citiți și: Oficial! E interzis!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3