Donaris 930 x 122

angajări spitalul judetean arges

Nu pierde mega oportunitate! Se fac angajări la „Județean”!

Nu pierde mega oportunitate! Se fac angajări la „Județean”!

Citiți și: Cel mai mare spital din Argeș angajează! Acum s-a anunțat

Spitalul Județean de Urgență Pitești a anunțat o campanie de angajări pentru mai multe posturi în diverse secții, incluzând secțiile de:

– Chirurgie Plastică,

Citiți și: Angajări la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Multe posturi disponibile

– Psihiatrie,

– Gastroenterologie,

– Neurologie,

– Cardiologie,

– ATI,

– Medicina Internă,

– Diabet Zaharat,

– Chirurgie I,

– în compartimentele PNF și USTACC.

Sunt disponibile posturi pentru infirmiere, îngrijitoare și brancardieri, cu un total de 21 de posturi contractuale vacante.

Nu pierde mega oportunitate! Se fac angajări la „Județean”!

Dosarele de înscriere pot fi depuse la registratura unității, prin Poșta Română sau serviciul de curierat rapid, sau electronic la adresa de email specificată.

Concursul include etape de selecție a dosarelor, soluționarea contestațiilor, proba scrisă, interviu și afișarea rezultatelor finale. Calendarul detaliat al concursului este specificat pentru fiecare categorie de post, temporar sau definitiv.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească condiții specifice de studii, iar informații suplimentare pot fi obținute la sediul spitalului sau prin contactarea biroului de personal.

Această inițiativă reprezintă o oportunitate importantă pentru persoanele calificate în domeniul medical să contribuie la îngrijirea pacienților la unul dintre principalele centre medicale din regiune.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta sediul Spitalului Județean de Urgență Pitești, situat pe Aleea Spitalului nr. 36, la Biroul Personal. Numărul de telefon disponibil este 0248-287.150, interior 177. De asemenea, puteți trimite un fax la numărul 0248-287.202, sau un e-mail la adresa SPITURGAG01@YAHOO.COM.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90