930 x122 grota rece

controale

itm

NU SE POTOLESC! ANGAJATORI ARGEŞENI, PRINŞI ÎN OFF-SIDE DE ITM!

În luna martie Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a făcut 368 de controale și a dat 97 de amenzi. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de aproape 698.000 de lei.

Citiți și: S-a decis! Angajatorii nu vă mai pot obliga să faceți asta!

În ceea ce priveşte munca la negru, inspectorii au operat 364 de controale, numărul unităţilor depistate practicând muncă fără forme legale fiind de 34. 56 de persoane au fost găsite la lucru fără a avea forme legale de angajare. Valoarea totală  a amenzilor pentru aceste abateri s-a ridicat la 610.000 de lei. Principalele domenii de activitate în care au fost constatate deficienţe sunt cele de comerţ, transport, prelucrare lemn, baruri, restaurante, service auto, spălătorii auto, construcţii, jocuri de noroc, colectare deşeuri şi confecţii textile.

Din fericire, nu au existat şi încălcări ale legislației privind protecţia maternităţii la locul de muncă şi privind egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi.

Citiți și: ITM ,,lovește” din nou: Sancțiuni record la acești angajatori

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3