NOR CURIER 930X122

deschizător de sticle

Nu știai că se poate așa ceva în mașină!

Nu știai că se poate așa ceva în mașină!

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Chiar dacă mașinile mai noi au din ce în ce mai multe programe software pentru a facilita șofatul, totuși, nu există unul pentru această facilitate. Este vorba mai exact de un truc, pe care îl poți face în orice vehicul, arată Soferidinromania.ro.

Pentru a deschide o sticlă cu capac, de obicei este nevoie de un deschizător de sticle sau de o brichetă care folosește un sistem tip pârghie pentru a deschide sticla. O altă posibilitate este deschiderea sticlei pe colțul sau marginea unui obiect.

Citiți și: Total interzis să faci asta în mașină! Amenzi usturătoare!

Există mai multe „deschizătoare de sticle” în fiecare mașină, pentru că este vorba despre cataramele de la centura de siguranță.

Orificiile mici, de obicei dreptunghiulare, din cataramele centurii sunt ideale pentru a deschide sticlele ușor și inofensiv.

Bineînțeles, șoferii și pasagerii nu trebuie să-și desfacă centurile de siguranță în timpul conducerii pentru a deschide o sticlă.

Cu toate acestea, atunci când mașina este în staționare, utilizarea acestui deschizător de sticle neobișnuit poate fi foarte practică.

Detalii, AICI

Foto: Soferidinromania.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3