New Profesional Consult 930 x 122

filarmonica

O artistă frumoasă și talentată, pe scena Filarmonicii Pitești

Vineri, 10 iunie, de la ora 19.00, iubitorii jazzului sunt așteptați, în Sala Simfonia, la un recital cameral susținut, la marimbă, de Irina Rădulescu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Acesta este inclus turneului național „Marimba – The Journey”, care a început pe 1 iunie, la Mediaș, și se va finaliza, pe 18 iunie, la București.

În program: Ivana Bilic – Wild Rosé, George Ioan Păiș – Ritual Dance of the Sun, Anna Ignatowicz Glińska – Tocatta, Keiko Abe – Voice of the Matsuri Drums, Alexej Gherassimez – Eravie și Andrei Petrache – Racing on Möbius Strip.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Artist dedicat percuției și, în special, marimbei, Irina Rădulescu a susținut recitaluri camerale și concerte simfonice.

Este laureată a mai multor competiții internaționale, primind, din partea Universității Naționale de Muzică București, diploma și bursa de excelență pentru întreaga activitate.

Este invitată la festivaluri prestigioase de muzică cultă contemporană, ca solistă și membră a PERCUSSIONescu, formația camerală de percuție axată pe marimbă și vibrafon (instrumente de percuție).

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia pentru elevi și studenți este 10 lei, respective 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.

Abonații au intrare gratuită.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90