930 x122 grota rece

creșă Pitești

    O creșă nou-nouță a fost ridicată în Pitești

    Astăzi, 06.10.2022, Primăria Municipiului Pitești, prin Creșa Pitești, inaugurează spațiul dedicat grupei nou înființate – sală de clasă, dormitor, grup sanitar și oficiu – în cadrul Creșei nr. 18 Prundu, amplasată în incinta Școlii nr. 7 „Tudor Arghezi”, str. Horia, Cloșca și Crișan, nr. 7.

    Citiți și: Creșă nouă în Pitești. S-a anunțat oficial când va fi gata

    Așa cum s-a promis, a fost găsită o soluție pentru cei 20 de copii ale căror dosare de înscriere la Creșa nr. 18 Prundu au avut același punctaj, la înscrierile organizate în luna iunie 2022.

    Citiți și: E oficial! Când va fi gata noua creșă din Găvana

    Primăria Municipiului Pitești a finanțat integral lucrările de reparații și dotările necesare înființării noii grupe de creșă, de serviciile căreia vor beneficia 20 de copii cu domiciliul în cartierul Prundu.

    Valoarea totală a lucrărilor executate a fost de 92 264,79 lei, iar a dotărilor de 39 248, 27 lei.

    „Alte 20 de familii din cartierul Prundu au, de astăzi, unde să-și ducă la creșă copiii!

    Am rezolvat o problemă legată de numărul insuficient de locuri la creșă pentru anul acesta, și mă bucur că părinții sunt încântați de noile spații amenajate urgent de municipalitate!”, declară primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3